Hogyan tudott Oswald 3 lövést leadni pár másodperc alatt?
Illetve hogy lehet, hogy azóta se sikerült ez senkinek azzal a puskával?
Még az akkori világbajnok lövésznek se.
Megint a szokásos szituáció: téged nem érdekel a téma, az érveket nem fogadod el, egyedül csak az érdekel, hogy beavatott légy egy titokban. Tudjál valamit, amit esetleg mások nem tudnak, mert ettől boldogsághormont termel a szervezeted. Emiatt képtelen vagy elfogadni bármit, ami esetleg nem az igazadat bizonyítja, mert akkor már nem lennél a titokban beavatott.
Megsúgom, hogy a csokitól is ugyanúgy termelsz boldogsághormont, nem kell hozzá összeesküvés elmélet.
Ahha, persze :D
"érveket nem fogadod el"
Milyen érveket? Amiket hasraütésszerűen kitaláltatok?
Kényelmesen le lehet adni?
Hammerl-nek valahogy nem ez a véleménye:D
Tőled az volt a kedvencem, amikor előadtad itt, hogy nem olyan nehéz egyik kézről átszokni a másikra, pikk-pakk megy.
Aztán ott vannak a képek, amin a haverod szerint nem is Oswald van:D
A Warren jelentés is csak egy vicc szerintetek, bezzeg, amit ti kitaláltok, az maga a valóság :D
Ahogy írtam nem nagy ördöngőség átszokni egyik kézről a másikra. Itthon 1 hónap alatt képes voltam közel azonos szintre átszokni a jobb kezemről a balra, sokszor meg már nem is a jobb kezemet használom a szereléshez, stb.
Azt is leírtam, hogy lehet a tengerészgyalogságon belül nem volt kiemelkedő Oswald, de az a tengerészgyalogság. Oda már alapból külön szint bekerülni, ha már valaki oda bekerül már bőven tud úgy lőnni, hogy 3 lövést leadjon pár mp alatt.
Balkézzel meg megint hiába jösz, megint kihangsúlyozom: bekerült a tengerészgyalogságba. Ez már egyből feltételezi azt, hogy a másik kezével is elég jól tudta használni a fegyvereket.
Neked az a bajod kell az érzet arról, hogy te egy titokban beavatott vagy. Te mindenáron különlegesnek akarod érezni magadat, így hiába írunk bármit írunk neked, nem fogod elfogadni, mert neked ez az érzés kell, hogy te kiemelkedsz a többiek közül. Még, ha maga Oswald mondaná, hogy 3 lövést adott le azt se fogadnád el válasznak.
A legendázás nem érv.
A "különlegesnek érzed magad bla bla" meg mondjuk inkább azt, hogy gondolkodom.
Nem, ahogy írtam neked kell az érzés, hogy különlegesnek érezd magad, a többiektől kiemelkedőnek. Ezt te meg azzal éred el, hogy mindenféle összeesküvés elméletekben hiszel, mindenféle összeesküvés elméleteket gyártasz, mert te ettől úgy érzed be vagy avatva egy titokba, amik a többiek nem tudnak, így máris kiemelkedsz a többiek közül.
Az állandó legendázásod meg alátámasztja azt amit írtam, miszerint nem vagy hajlandó elfogadni semmilyen választ, amitől nem lenne igazad és ezáltal nem lennél különleges.
Mi a legenda abban, hogy könnyű átszokni a másik kéz használatára is?
Mi a legenda abban, hogy attól, mert a tengerészgyalogság szempontjából gyenge lövész volt, viszont az átlagos katonához képest viszont már az is jó lövészi képességnek számít?
Mi a legenda abban, hogy nem volt annyira nehéz leadni azt a 3 lövést rövid időn belül?
Mi a legenda abban, hogy annyira nem volt nehéz mozgócélpont Kennedy?
Ahogy írtam te csak ezt a ,,különleges vagyok" állapotot hajkurászod.
Most még az Oswald elméleteid, később más elméletekkel próbálod ezt az érzést magadban megtartani.
Kezd unalmas lenni egyetlen, utolsó, kétségbeesett mondatod.
Látom nagyon tetszik neked, úgy is leírod még vagy 5* érvek hiányában :D
Ezek még mindig nem érvek.
Így nem is lehet vele semmit kezdeni.
A fényképek eleve azt bizonyítják, hogy jobbkezes volt.
A fő vicc pedig az, hogy szerintetek 3 lövést kényelmesen le lehet adni mozgó célpontra.
Hammerlnek még se sikerült.
Ezt elmagyaráznád, hogy van?
Mert ezt valahogy messze kerülöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!