Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan tudott Oswald 3 lövést...

Hogyan tudott Oswald 3 lövést leadni pár másodperc alatt?

Figyelt kérdés

Illetve hogy lehet, hogy azóta se sikerült ez senkinek azzal a puskával?

Még az akkori világbajnok lövésznek se.

2017. szept. 11. 12:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Ezekből a képekből egy lehetne bizonyíték csak azon meg egyértelműen nem ő van. De szép próbálkozás.
2017. szept. 13. 10:27
 32/48 A kérdező kommentje:

Húha, el tudta sütni vaktában a fegyvert, álló célpontra :D

Végülis innen már csak egy köpés a mozgó célpont :D

49%

Nem tudom kinek képzeled magad, de mivel el vagy tévedve, így leírom:

Egy névtelen, büdös csicska vagy, szal addig, amíg a neten azt írják, hogy ő L.H. Oswald, és azt látom, hogy jobb kézzel operál, nekem addig meg másoknak is jobb kezes lesz.

Az, hogy te hasraütésszerűen előadod itt magad meg a szokásaid, szart se ér. Még annyit se, mint az általad lefikázott képek.

Na, csak mert komolyan elhitted, hogy itt bemondásra mennek a dolgok, főleg, ha te mondod.

Ezt otthon anyádnak előadhatod, de nekem ne, nőjj fel és fogadd el a dolgokat.

2017. szept. 13. 12:28
 33/48 anonim ***** válasza:

" a neten azt írják, hogy ő L.H. Oswald, és azt látom, hogy jobb kézzel operál,"

A neten azt is írják hogy a föld lapos, meg hogy a magyarok a Szíriuszról származnak, akkor az is biztos igaz. ;)

2017. szept. 13. 12:31
 34/48 anonim ***** válasza:
Ilyen stílussal meg megy a csodálkozás kérdező, hogy a különböző összeesküvés gyártókat nem veszik komolyan sehol se.
2017. szept. 13. 12:43
 35/48 anonim ***** válasza:

Ott a videó, ha a valóságot nem vagy képes tudomásul venni, akkor nagyon sajnállak. A mozgó célpont pedig csak akkor jelent plusz nehézséget ha egyrészt merőlegesen halad, másrészt gyorsan. Kennedy lassan haladt, majdnem egyenesen távolodva Oswaldtól. Így ez az érved is megdőlt.

Az ocsmány csicskázást és a hasonló okádásaidat pedig jelentettem.

2017. szept. 13. 13:20
 36/48 A kérdező kommentje:

Azon a videón egy valami stimmel.

A puska típusa.

Ennyi.

A legendázást meg ahogy mondtam, be kellene fejezni, mert tisztán látszik, hogy hülye vagy a témához.

Ha a mozgó célpont csak annyi lenne, mint amennyit ideokádtál, akkor a világbajnok Hammerl meglőtte volna.

Másrészt az a kocsi az első lövésig haladt lassan.....

2017. szept. 13. 13:52
 37/48 Salamon Bálint ***** válasza:
Oswald a tengerészgyalogságnál tanult meg lőni, ahol mesterlövész szintig jutott el.
2017. szept. 18. 16:18
 38/48 A kérdező kommentje:

Olvass vissza, ezen már rég kiröhötük magunkat :D

Azért kössz.

2017. szept. 19. 08:54
 39/48 Salamon Bálint ***** válasza:
Visszaolvastam. De ha egy mesterlövész készséggel bíró személy szerinted nem képes mozgó célpontra 6mp alatt pontos lövést leadni, akkor milyen kvalitású egyén tehette meg? A terminátor?
2017. szept. 20. 19:24
 40/48 A kérdező kommentje:

"De ha egy mesterlövész készséggel bíró személy szerinted nem képes mozgó célpontra 6mp alatt pontos lövést leadni,"

Nem csak szerintem, világbajnokok szerint sem:)

A kérdésedre a választ nem tudom, lehet két lövész volt.

2017. szept. 21. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!