Itt a világháború? Észak és Dél Korea minden kapcsolatot megszüntetett egymással, mi lesz ha ide is átterjed a háború?
"Nem akarok katonának bevonulni. Jézusom!"
akkor agyon lőnek ha nem mész...
Miért lőnék agyon, ha nem megy? Max börtön:)
Amúgy szerintem nem lesz háború. Ha mégis, világháború biztos nem. Egyszerűen félnek. Lehet, hogy Kína segíti É-Koreát, Usa meg Dél-Koreát, de nyiltan nem vezénylik ki oda a hadsegerüket, csak talán a végjátéban. Atom? É-Korea kilövi az összes atomját az usára, ők észreveszik, küldik ők is...Ezért nem akarnak háborúba keveredni, mert az egyiknek se lenne jó... Ráadásul semmilyen területi vagy egyéb követelésük nem lehet egymás felé...
Nem tartanak ki a kommunizmus mellett, egyszerűen muszáj elviselniük. A többségnek tényleg rossz, viszont bőven fenntartanak annyi agymosott katonát, aki megvédené a vörösöket a forradalomban is.
É és D-Korea már évtizedek óta (asszem '53) hadban állnak, eddig is csak fegyverszünet volt. Sőt, ha jól tudom a II. VH óta is most nemrég kötött békét Oroszország Japánnal.
Kína nem fog hadba lépni. Inkább fegyvereket szállít majd É-Koreának. Mi viszont valószínűleg hadba lépünk a komplett NATO-val együtt.
23:41 vagyok
Sőt, még most sem: [link]
"Az együttműködés kiteljesedését azonban még mindig beárnyékolja a Kuril-szigetek kérdése. A Japántól északkeletre fekvő szigetcsoport négy szigetét a szovjet hadsereg a 2. világháború utolsó napjaiban önkényesen elfoglalta, s az incidens miatt a mai napig nincs formális békeszerződés a két ország között."
Nem lőhetik agyon ha nem megy....
Ha be is lépnénk egy esetleges világháborúba amire kicsi az esély akkor is csak általános mozgósítás lenne az elején szóval csak ösztönzik az embereket hogy lépjenek be,az még nem lenne kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!