Szakképzett katonával szemben mennyi esélye lenne egy átlag civilnek épületharcban?
Arra gondolok, hogy egy épületben elfoglal egy civil egy jól védett helyet, és vár a katonára.
Közben mondjuk bevesz speed-et, meg hasonló szereket, amivel a bátorsága és ébersége nő. Fegyverük pedig legyen ugyanaz. Mondjuk egy ump-45, meg 5 támadó gránát.
10.: Semmilyenbe sem, és te??
Remélem a sorkatonai mosogatói, meg wc takarítói karriereddel nem akarsz felvágni...
Amúgy ez milyen logika? Ha nem vettem részt harcokban, akkor nem is érthetek hozzá?
Majd a tanárt is számon kérem, hogy mit kérdezget töriből, amikor ott sem voltam abban a korban.
Nem kell felháborodni, kiírtam egy kérdést, amire egyetlen félig normális válasz érkezett!!
Azért az alap dolog, hogy minimális kiképzésre gondoltam.
'56-ban sem rohantak az oroszok elé a civilek, miközben a fegyvert sem tudták kezelni...
Akkor tessék egy hasznos válasz: normális katona nem fog ezek tudatában bemenni/nem lesz bekűldve, hogy a barikádolt civil lelője.
Simán kifűstolik mint a patkányokat. Az másik forgatókönyv ha nem tudnak a benti civilről.
persze a filmekből biztos meglehet tanulni az akadály elhárítást meg hasonló finomságokat.
hát figyelj vegyél fel repeszállót, egy három napos zsákot és fogj mellé egy 12Kg-os PKM géppuskát minden kegytárggyal és mozogj így egész nap,
ez a kérdés baromság, nem lehet megválaszolni rengeteg befolyásoló tényező van... ha pedig a gonosz civilek bezárkóznak az umpjükkel a házba amin egy bejárat van akkor azt meg megoldják tüzérséggel vagy egyéb kismillió módszerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!