Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szakképzett katonával szemben...

Szakképzett katonával szemben mennyi esélye lenne egy átlag civilnek épületharcban?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy egy épületben elfoglal egy civil egy jól védett helyet, és vár a katonára.

Közben mondjuk bevesz speed-et, meg hasonló szereket, amivel a bátorsága és ébersége nő. Fegyverük pedig legyen ugyanaz. Mondjuk egy ump-45, meg 5 támadó gránát.

2017. aug. 27. 16:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10.: Semmilyenbe sem, és te??

Remélem a sorkatonai mosogatói, meg wc takarítói karriereddel nem akarsz felvágni...

Amúgy ez milyen logika? Ha nem vettem részt harcokban, akkor nem is érthetek hozzá?

Majd a tanárt is számon kérem, hogy mit kérdezget töriből, amikor ott sem voltam abban a korban.

Nem kell felháborodni, kiírtam egy kérdést, amire egyetlen félig normális válasz érkezett!!

2017. aug. 30. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg kérdező, de ebből a szövegből, hogy "7.: De ezeknek mondhatod, filmeken nőttek fel. ", azt gondoltam, hogy te valami harcedzett állat vagy... mi pedig csak "filmeken nőttünk fel". De ezek szerint te is filmeken nőttél fel... oké.
2017. aug. 30. 20:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is filmeken nőttem fel, pont ezért olyanokat várok, akiknek van tapasztalata, esetleg elméleti tudása. Ez nem nyilvánvaló?
2017. aug. 30. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Csurgatod az infókat csak, amit nem tud senki kiszopni az ujjából, hogy te milyen feltételeket gondolsz el.
2017. aug. 30. 20:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Azért az alap dolog, hogy minimális kiképzésre gondoltam.

'56-ban sem rohantak az oroszok elé a civilek, miközben a fegyvert sem tudták kezelni...

2017. aug. 30. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor tessék egy hasznos válasz: normális katona nem fog ezek tudatában bemenni/nem lesz bekűldve, hogy a barikádolt civil lelője.

Simán kifűstolik mint a patkányokat. Az másik forgatókönyv ha nem tudnak a benti civilről.

2017. szept. 3. 06:48
 17/17 anonim válasza:

persze a filmekből biztos meglehet tanulni az akadály elhárítást meg hasonló finomságokat.

hát figyelj vegyél fel repeszállót, egy három napos zsákot és fogj mellé egy 12Kg-os PKM géppuskát minden kegytárggyal és mozogj így egész nap,

ez a kérdés baromság, nem lehet megválaszolni rengeteg befolyásoló tényező van... ha pedig a gonosz civilek bezárkóznak az umpjükkel a házba amin egy bejárat van akkor azt meg megoldják tüzérséggel vagy egyéb kismillió módszerrel

2017. szept. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!