Ha ISIS katona lennék mi lenne az átlag európai véleménye rólam?
Figyelt kérdés
EZ CSAK EGY PÉLDA!!!2015. nov. 22. 11:10
1/11 anonim válasza:
halál rá
Párizsban meg szerintem nyilvánosan keresztre feszítenéenk
2/11 anonim válasza:
Nem tudom. Én leszarnám, hogy mivel keresed a kenyered. Nem érzem magamat terrorveszély által fenyegetettnek.
3/11 anonim válasza:
2: Mehetsz is egy no go zónába sötétedés után egyedül.
5/11 anonim válasza:
Csinálnék egy képet rólad karddal a kezedben és feltennélek a napiszarra mint krumplipucolót.
6/11 anonim válasza:
3: Milyen no-go zónáról beszélsz? Itthon max a cigánytelepeket érdemes elkerülni éjszaka, de azokról meg nem az ISIS tehet.
7/11 anonim válasza:
#2: Atlag europairol szolt a kerdes, nem arrol aki 100 km-nel nem megy messzebb Budapesttol.
8/11 anonim válasza:
Az, hogy élj örökké egy olyan helyen, ahol egész nap kínoznak.
9/11 anonim válasza:
7: Vicc rajtad, Nagykanizsán élek és már vagy 10 éve nem jártam Budapesten.
10/11 anonim válasza:
A 2-es egy nem együtt érző barom.
Az átlag európai embernek a véleménye,mint pl.nekem az hogy égő máglyán kéne elégetni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!