Lehetek-e így katona?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 4-es dioptriájú szemüveggel lehetek önkéntes katona?
Nagyon szeretnék katona lenni, és a fizikai állapotom rwendben van, csak a szemüveg ne lenne.
Van esélyem?
2017. aug. 20. 16:31
11/17 A kérdező kommentje:
Problémád van?
2017. aug. 23. 21:32
12/17 anonim válasza:
Lehetsz katona, de szerintem nem lövész beosztásban, vagy ilyesmi. Inkább irodai munka. A kiképzésről meg annyit, hogy nem olyan, mint a filmekben. Nézz róla videókat. :)
13/17 A kérdező kommentje:
Tudnal linkelni olyat, ami kifejezetten jo?
2017. aug. 24. 13:34
14/17 anonim válasza:
"Lehetsz katona, de szerintem nem lövész beosztásban, vagy ilyesmi. Inkább irodai munka. A kiképzésről meg annyit, hogy nem olyan, mint a filmekben. Nézz róla videókat. :)"
Lehet rossz látással is mesterlövész én nekem -1.5ös dioptriával voltam az , aki pedig közelre lát rosszul az is lehet (kontaktlencse használatával) sokan vannak így meglepődnél
15/17 A kérdező kommentje:
Jajj bocsanat, lemaradt, higy minuszos vagyok
2017. aug. 24. 15:05
16/17 anonim válasza:
Lehetsz hát,ha harcoló beosztásban nem is,de ott van pl a szentesi műszaki ezred,oda simán mehetsz.A kiképzésről meg annyit,hogy mindenféle hitegetés nélkül,szar annyi szent,de túlélhető,de mondjuk ez attól is függ,hogy hol lesz a kiképzés,meg milyen embereket kapsz kiképző tisztnek.
17/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok,lehet rosszul értelmeztem,önkéntes tartalékos akarsz lenni,vagy rendes szerződéses?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!