Bachtoccata kérdése:
Lehetek katona, ha már kezeltek pszichiátrián?
Figyelt kérdés
Kezeltek egy évig szkizoaffektív zavarral pszichiátrián, de orovsilag, fizikailag, és pszichikailag alkalmas vagyok a pályára!Mit tegyek?2016. dec. 16. 17:43
1/9 anonim válasza:
Szerintem az ISIS-nél nem jelent akadályt. Az MH-nál viszont van pszichológiai alkalmassági vizsgálat.
2/9 anonim válasza:
Ha egy évig kezeltek pszichiátrián akkor nem vagy alkalmas pszichésen.
Az egy dolog,hogy most elvagy,de ez a betegség arra utal,hogy te pszichikailag hajlamos vagy ezekre a betegségekre,tehát bármilyen trauma,pszichikai megterhelés okozhat nálad problémát,ami egy katonánál,aki éles lőfegyvereket használ nem jó ajánlólevél.
3/9 anonim válasza:
Az én konkrét hadseregbeli tapasztalatom alapján a magyar hadseregben tökéletesen meg fogod állni a helyedet a fenti kezelések és tünetek után.
Sőt, lehet még elő is léptetnek a sok idióta közt.
4/9 Szimeon válasza:
Jó katona csak akkor lehetsz ha már kezeltek ott.
5/9 anonim válasza:
Miért ne lehetnél? Ha gyógyultnak nyilvánítottak, minden további nélkül.
6/9 anonim válasza:
Most nem tudom mi a pálya, de szerintem nem sokat változott az alkalmassági vizsgálat az idők folyamán. Kezdő koromban, amikor arra vetemedtem, hogy a néphadsereg hivatásos állományát gazdagítom személyemmel, átestem egy pszichológiai alkalmassági vizsgálaton. Volt tesztkérdés, feladatmegoldás, és személyes elbeszélgetés a pszichológussal. Arra emlékszem, az első kérdés az volt, hogy volt-e ön vagy valamelyik családtagja pszichiátriai kezelés alatt? A második kérdés az volt, hogy volt-e a családjában öngyilkossági kísérlet, vagy öngyilkosság. Szerintem ha valaki bármelyikre is igennel válaszolt akkor hamar véget ért a seregbéli pályafutása.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esélyem?
2016. dec. 17. 18:20
8/9 anonim válasza:
Majd eldöntik, hogy alkalmas vagy-e összességében. Mindenesetre nem célszerű eltitkolni, hogy kezeltek mert abból később baj lehet
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítságet emberek! :)
2016. dec. 19. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!