Most hallottam ,hogy észak-korea megfenyegette amerikát , hogy lebombázza az egyik katonai raktárát . Ebből kitörhet a 3. VH ? Nyugtassatok meg , hogy nem , nem akarok meghalni .
'Nekem halál vágyam van kérdező, szóval én remélem, hogy lesz háború és mind meghalunk.'
Én viszont még szeretnék élni, ha mindenáron ki akarod magad nyiffantani, ahhoz léteznek személyre szóló eszközök :D
2017. aug. 10. 12:52
22/30 anonim válasza:
20-as Nem kenek semmit a németekre, de mindkét világháború német támadással indult.
21-es Tudom. Ha viszont világháború lesz mind megszabadulunk minden bajunktól, mert aki meghalt, annak már nem lesznek gondjai az életben.
2017. aug. 10. 13:00
23/30 anonim válasza:
'Nem kenek semmit a németekre, de mindkét világháború német támadással indult.'
Pontosítok. Egyidejű mozgósítással, amire mindegyik hadat üzenő államnál sor került. Ezek egymást generálták és a végén hopp, jött a nagy durr. A háború felelőssége pedig az összes felet terhelte.
2017. aug. 10. 13:05
24/30 anonim válasza:
23-as ebbe igazad van.
2017. aug. 10. 13:06
25/30 anonim válasza:
Sztálin jól mondta: Egy ember halála tragédia, egy millió halála statisztikai adat. Szóval, ha vonat elé ugrok az tragédia, de, ha minden atom hatalom kilő pár rakétát, akkor az már statisztika lesz. Én is úgy érzem, hogy az emberek sokszor nagyon sajnálják egy embernek a halálát, de milliók halálát kevésbé sajnálják.
2017. aug. 10. 13:14
26/30 anonim válasza:
'Szóval, ha vonat elé ugrok az tragédia, de, ha minden atom hatalom kilő pár rakétát, akkor az már statisztika lesz.'
Az atomhatalmak vezetői pedig nagyon is tisztában vannak azzal, mekkora pusztító arzenál van a kezükben úgyhogy igyekeznek is kerülni a használatuk.
2017. aug. 10. 13:22
27/30 anonim válasza:
Még egy dolog van, amiben Sztálinnak igaza volt: A győzteseket nem ítélik el! Mondjuk Magyarországon Sztálint az emberek ugyanúgy vagy jobban gyűlölik, mint Hitlert, de Grúziában mai napig állnak Sztálin szobrok és Sztálin gyermekkori otthona múzeumként fogadja az érdeklődőket. Ellenben Hitler gyermekkori otthonát nem csinálták meg múzeumnak és Hitlernek egyetlen szobra sincsen Ausztriában, se Németországban, ellenben tele van holokauszt emlékművel Németország és Ausztria is.
2017. aug. 10. 13:22
28/30 anonim válasza:
Csak azt nem értem kedves 27-es,hogy ha ennyire halálvágyad van,miért akarsz a többieknek is ártani?Te meg akarsz halni,de a többiekre is ugyanezt kivánod?Miért nem csatlakozol as ISIS-hez,mint öngyilkos merénylő?
Nem mindenki úgy gondolkodik,mint te.Vannak olyanok,akik még szeretnének élni,szóval te csinálj magaddal azt amit akarsz,de a többieket hagyd békén!
2017. aug. 10. 14:16
29/30 anonim válasza:
28-as Nem kívánom senkinek a halálát. Amúgy Iszlám Államhoz csatlakoznék bizonyos dolgok miatt tetszik a szervezet, de pl. civileket ölni nem akarok. Én is végre hajtanék robbantásos támadásokat, de az én célpontjaim nem fiatalok lennének, hanem politikusok, üzletemberek. Szóval koncertek helyett pl. Felcsúton hajtanék végre terror támadást. Az öngyilkos merénylettel meg egy bajom van, hogy csak egyszer robbanthatom föl magam. Nos, ha másokat föl akarok robbantani, ahhoz az kellene, hogy ne csak egyszer robbantsak, mert egy bombával nem tudnám megölni minden célpontomat, mert a célpontjaim nem tartózkodnának egy helyen.
2017. aug. 10. 15:05
30/30 anonim válasza:
Bár a politikusok, üzletemberek, bankárok is civileknek számítanak. Én koncertek, diszkók helyett Felcsúton robbantanám föl orbánék házát, a két foci stadiont, a kis vasutat, a polgármesteri hivatalt, Budapesten a fidesz székházat, meg bankokat robbantanék föl. Szóval a gazdagok, új gazdagok ellen hajtanék végre terror támadásokat, de nem kínoznék embereket, meg nem fejeznék le másokat, mint az Iszlám Állam emberei. Bár van pár ember, akiket utálok, azoknak a fejét mondjuk levágnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!