Mit kell csinálni az alapkiképzésen a bajkeverőkkel?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vanzer és sosem voltam az de azért tettem fel ezt a kérdést mert nem szeretnék bajba kerülni egyik hülye gyerek miatt sem! Mert az alkalmassági vizsgálaton is az egyik neve sincs nagyszájú a viccesnek tartotta a májkrémet felkenni a falra! Baj utólag nem lett belőle mert sikerült letisztítanom a falat! De még egyszer nem vállalom be!2017. aug. 5. 00:14
1/7 anonim válasza:
Anno a Zrínyin divat volt a pokrócozás, de ehhez többen kellenek.
2/7 anonim válasza:
Szépen saját körben büntessétek meg a gyereket, nem kell feldobni.
Ha nincs fogadókészség meg csapatszellem a társaságban, akkor viszont fel kell dobni, hogy ne a csapat szívjon miatta.
3/7 anonim válasza:
Éhes volt szegény nagyon, ha nincs kenyér megeszem akkor a falat májkrémmel. -gondolta-
4/7 Alain Delon válasza:
Úgy látom "hivatásoséknál" sem jobb a helyzet, mint anno a sorkatonáknál. De a sorkatonánál érthető volt, mert nem önszántából ment oda, ezért ártott, ahol tudott, de aki önként megy oda, az minek csinálja a cirkuszt? Hagyja ott, aztán menjen el építkezésre segédmunkásnak.
5/7 anonim válasza:
mert sikerült letisztítanom a falat! De még egyszer nem vállalom be
Te voltal akkora balek hogy letakaritsd? Ugyes vagy...
Vagy osszefogtok rendesen ellene, vagy legkozelegg hagyjatek hogy a felugyelo tiszt rakja oda takaritani azt aki szorakozik. Bar igaz ez a tiszten is mulik.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 azért csináltam meg mert mível nővér szállon voltunk Kecskeméten a szobákba meg fel volt írva hogy melyikban kik "laknak" és ha útolag derült volna ki a ganézása akkor lehet hogy mindannyiunkat megbüntettek volna! A nevét meg azóta nem tudom! De amúgy egy eléggé gusztustalan ember volt annyit tudok hogy dunántúli
2017. aug. 5. 11:56
7/7 anonim válasza:
Semmit, ők a társaid. Ha nem tudsz beilleszkedni szerelj le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!