Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tényleg ilyen erős eszak...

Engigergo kérdése:

Tényleg ilyen erős eszak korea vagy csak tetteti amerikaval szemben?

Figyelt kérdés
Gondolok most amiket csinal az atomraketaival meg minden es szerintem elkepeszto mar neha neha idegesito amiket csinal

2017. júl. 31. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Ja, már majdnem van használható atomfegyvere, ehhez képest minden nyugati országnak van egy egész arzenálja.
2017. júl. 31. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy kinek mennyi van elég egy is milliók kiirtásához. Az hogy vannak rakéta elháríto fegyverek az sokat nem segít ha levegőben robban szét a dolog sokkal nagyobb területen szóródik szét a sugárzás

2017. júl. 31. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 Válaszadó! Beírtam neked egy elégtelent fizikából. Nem vagy tisztában az atombombák működésével.

A legrégebbi, már nem használt típusok kivételével ha egy nukleáris bombát célba jutás előtt sikerül megrongálni, vagy fölrobbantani nem következik be nukleáris láncreakció.

Némi radioaktív anyag ugyan szétszóródik, de ez nagyságrendekkel kevesebb mint amennyit egy igazi atomrobbanás termel.

[link]

[link]

2017. júl. 31. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 és te azt honnan tudod hogy észak korea modern típusú nukleáris fegyverrel rendelkezik és nem pedig régivel?
2017. júl. 31. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Honnan tudom? Kémeim jelentették. Linkek:

[link]

[link]

De térjünk vissza az eredeti kérdésre!

Valószínűleg az észak koreai vezetésnek régóta csípi a szemét, hogy Dél Korea világszínvonalú nukleáris reaktortechnikával rendelkezik.

Hogy meddig ugrálnak még? Azt nem tudom. Kínának már egyre kellemetlenebb a hátsó udvarban a régi kedvenc. Egyre büdösebb, és engedetlenebb. Ha Kína, és az USA egyességre jut, 48 órán belül vége a Kim Jong családnak.

2017. júl. 31. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!