Az emberek többsége miért ítéli el Az "agresszív" háborút?
Figyelt kérdés
Miért nincs egyáltalán kötelezõ sorkatonaság magyarországon?2017. júl. 8. 21:41
31/60 A kérdező kommentje:
Akkor Charles Whitman se lehetett volna az USMC tagja,pedig bizonyítottan Borderline személyiség volt,139 es IQ Szinttel :)
2017. júl. 10. 11:05
32/60 A kérdező kommentje:
Pszihológiai teszten meg azt mondok,amit akarok ;) dátumra pontosan kifognak kérdezni mindenrõl,de az én IQ-m is 115-120 körül ver gyökeret. Tehát amellett hogy érmes futó voltam,illetve távolugró,amellett hülye sem vagyok.
2017. júl. 10. 11:14
33/60 A kérdező kommentje:
Továbbà az is tény,hogy az államotok egy gyarló m0cskos rablóbanda 99%-os korrupcióval,akkor lehetsz ott pl prominensebb szereplõ,ha szuperkommunista antimagyar vagy és liberális,disgusting..
2017. júl. 10. 11:34
34/60 anonim válasza:
Pszichológiai teszten nem tudott átverni a szakembereket. Azonnal látni fogják, hogy nem vagy százas, és a mai világban pszichopatáknak nem adnak a kezébe fegyvert, ez nem a második világháború, ahol mindegy volt, csak lőni tudjon....
35/60 A kérdező kommentje:
Részigazságot mondtál,nem százas vagyok...hanem mint említettem 115-120 :) tanulj meg helyesen írni elõbb :) ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom
2017. júl. 10. 15:35
36/60 anonim válasza:
Az IQ nem azt méri, hogy mennyire vagy normális. Totál idióta embereknek is lehet magas. Mellesleg melyik pszichológus csinálta az IQ tesztedet?
A netesek sosem adnak valós eredményt, én még 160 alatti eredményt sosem tudtam elérni ezeken, pedig 100%-ig kizárt, hogy ekkora lenne a valós eredményem.
Amúgy még mindig csak a szád jár, süt rólad, hogy buta vagy és nem vagy teljesen komplett. Aki ennyire agresszív mint te, annak a kiszűréséhez elég a józan paraszti ész, szóval ne hogy azt hidd, hogy te bárkit átversz :D
37/60 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki agresszív,az csak elõny ott :) igazából sokkal jobban szeretik a félbûnözõ embereket,mint az olyan galamblelkû h0mokos liberális gátvédereket mint te :) nagyon irritálja a szemem,hogy te még mindig ide pötyögsz te p4tkány
2017. júl. 10. 16:01
38/60 anonim válasza:
Igen, egy profi hadseregnél tényleg lelki beteg, instabil hülye csőcselékre vágynak, nem pedig tudatos, nyugodt, kiegyensúlyozott katonákra :D
39/60 anonim válasza:
Bűnözőként meg már régen nem vesznek fel, nem 1940-ben vagyunk. A Légió ma már nem egy fegyelmezetlen ágyútöltelék alakulat, aki középkorban ragadt berberek ellen harcol.
40/60 A kérdező kommentje:
Nem mondod? :) félbûnözõ alatt nem gyilkosokra kell gondolni vagy erõszaktevõkre :D inkább az a tipikus balhés mindenlébenkanál :D
2017. júl. 10. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!