Az emberek többsége miért ítéli el Az "agresszív" háborút?
Figyelt kérdés
Miért nincs egyáltalán kötelezõ sorkatonaság magyarországon?2017. júl. 8. 21:41
21/60 anonim válasza:
15 éves hülyegyerek, aki éppen frusztrált mert a bögyös szöszi az osztályból le se sz..rja. Nem fog ez sehová sem jelentkezni, mert nem is jelentkezhet. Reméljük benő a feje lágya. Tele van ilyen frusztrált kisfiúkkal a kategória.
22/60 anonim válasza:
Jelentkezz nyugodtan, de háborúzz minél távolabb, köszönjük.
23/60 anonim válasza:
Én (ez csak az én meglátásom) azért, mert mindig az ártatlanok szívják meg más kapzsiságát. Vannak a NAGY emberek és eldöntik, hogy megtámadják xy országot. Megindítják a hadsereget és bőrfotelből nézik, ahogy pusztul a nép. A győztes katonák lemészárolják/ foglyul ejtik a férfiakat megölik/megerőszakolják/elhurcolják a nőket.. amiket a gyerekek is végig néznek. Aztán visszatér a győztes had.. kap némi alamizsnát, de a valódi gazdagság a NAGY emberé lesz.. közben pedig beindul a gyűlölet hullám, hiszen xy hadserege megölte az apám/anyám/testvérem.. és bosszút esküdnek.. és a megfelelő időben halomra fogják gyilkolni az ellenséget Ők is..
24/60 anonim válasza:
Melyik a kedvenc Call of Duty részed, Kérdező? Nekem a World at War és a Black Ops. Na és a Medal of Honorba? Szerintem nagyon állat az Airborne... Játsz inkább ezeken továbbra is. Az ilyen hazafi, fotel sniperekre majd a migránsok ellen lesz szükség....
25/60 A kérdező kommentje:
Nem játszok egyáltalán,12 óra masszív fizikai után nem lenne energiám sem játszani,szabadidõben sportolok :) és most kifejezetten visszafogott voltam.
2017. júl. 9. 22:03
26/60 anonim válasza:
Kifejezetten visszafogott. Milyen lehet, amikor bedurvul?
27/60 anonim válasza:
Troll. Pont, hogy nem vagyok libsi, te militarista féreg!
28/60 anonim válasza:
"Prizont kapni".... Édes atyám, látom a sok fizikai munka meg sport mellett, az agyadat is elfelejtetted edzeni. Cod-ban is biztos sz..r a statod multiban, ugye? :'(
Ha jelentkeznél is valaha akármilyen fegyveres szervhez, az első körös pszichológiai alkalmasságin elbuknál. Te még fegyveres biztonsági őr sem lehetnél, szóval maradj az online lövölde mellett.
29/60 anonim válasza:
Nem tévedsz! Az írásaid alapján is látszik, hogy nem vagy beszámítható. A légióba is van pszichológiai teszt, pontosan azért, hogy az ilyen őrülteket kiszűrjék, mint amilyen te is vagy. Ez van, elvtárs.. Bár szerintem csak troll vagy, de mindegy. Nyári szünet van, ilyenkor nincs fellőve a pizsoma.....
30/60 anonim válasza:
Légióba nem keménykedni kell mert a tiszt hamar lenyom neked is egy fizikai munkát és utána majd leszoksz az ilyen keménykedő megnyilvánulásaidtól...katona nem keménykedik, hanem parancsot teljesít és védi a hazáját, na jó te érdeket fogsz de akkor is...te kicsit félre értelmezted a katonaság fogalmát mert filmekből inspirálódsz és nem a való életből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!