Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van rá esély hogy Hódmezővásár...

Van rá esély hogy Hódmezővásárhelyen vagy Szentesen induljon alapkiképzés?

Figyelt kérdés
Szegedi vagyok és hétfőn megyek fel Kecskemétre alkalmassági vizsgálatra! Egyik katona ismerősömnek tavaly szentesen volt alapkiképzése! De most egy olyat hallottam hogy Szentes és Hódmezővásárhely is indít alapkiképzést! Van ennek valóság alapja vagy csak pletyka?

2017. jún. 3. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szentesen nemrég indult.
2017. jún. 3. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Van ám!
2017. jún. 3. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk Hódmezővásárhelyen lenne a kiképzés akkor ott kellene aludnom vagy mindennap hazamehetek?
2017. jún. 3. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
De mi a baj a szentendrei kiképzéssel? hétvégén hazajöhetsz onnan is
2017. jún. 3. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy zavar mert legalább világot látnék hanem csak úgy hallottam hogy annyian jelentkeztek innen a délalföldi régióból hogy ez a két hely indít kiképzést
2017. jún. 4. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!