Szerintetek mekkora esély van arra, hogy Albánia megtámadja Magyarországot is?
He?Albánia melyk országot támadta meg eddig? O.O
Ez csak nekem új?
Ha Orbánék bezárják a CEUt, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy Soros ránkirányítja az albán hadsereget. Már most is egy csomó katonaképes korú koszovóit küldött az EU-ba, akik mind az ő parancsára várnak.
:DDD
Eleve elég légből kapott a kérdés, de NATO tag, innentől nem nagyon van miről beszélni.
Meg miért? Meg mivel? Meg hogyan? Átbaktatnak Koszovón és Szerbián?
Majd mi segtiünk nekik, hogy megtámadjanak minket :D
Amúgy Magyarország leelőzte bűnözésileg a nyugatot nem?
"Én se hallottam eddig erről, töritanár mesélte :D"
Lehet a töritanárodat is Soros pénzeli.
Nem, a töri tanár egy tudatlan szélsőjobbos nacionalista barom. Sok szempontból, de mindenekelőtt azért, mert tanári pályára alkalmatlan. Feltéve persze, hogy a kérdező igazat mond.
Aki magát bármilyen tanárnak mondja, az elvárható minimum, hogy legyen tisztában elemi földrajzzal, népességgel, talán némi történelemmel. Ellenkező esetben hülyíti a diákjait ostoba agyszüleményekkel. Akkor is, ha azt mondta volna, Magyarország le kívánja rohanni Albániát. Vagy Dél Oszétiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!