Fog még jönni a papír, vagy valahol elveszhetett?
Jelentkeztem a ZMNE katonai vezető szakára. Ott azt írták hogy április-május a fizikai, pszichológiai felvételi ideje. Májusnak mindjárt vége és nekem még mindig nem jött levél. Van valaki ezzel még így, vagy az én jelentkezésem eltűnt valahol és kezdhetek utánarohangálni az ügynek?
Válaszokat előre is köszi:)
Megbuktál teszt pszichológiai részén, mert már most ideges vagy, hogy hol a papír, és ennek hangot is adsz :)
Amúgy nem tudom, szerintem rohangálj, ja.
Másodiknak: Te is jelentkeztél a Zrinyíbe?
Harmadiknak: Úgy szeretem az ilyen válaszolókat, de télleg:). Nektek ennyi időtök van hogy minden kérdésre írtok valami hülyeséget?. De amúgy télleg jó mer kis poén a hétköznapokba:D. Kösz:))
Egyik osztálytársam egy rendőrtiszti szakközépbe jelentkezett. Tudom, az egy kicsit más. De a fizikai tesztje meg a pszichó is egy hétvégi napra esett, és előtte nap tudta meg, mikor és hol.
Legyél elkötelezettebb, meglesz a papír. Ilyen nem kavarodik el.
Nem is veszem piszkálódásnak:). Köszönöm a helyreigazítást. Amúgy tudom hogy az tényleg csak ugye msn, meg e-mailek és valahogy így szoktam meg.
Ezenkívül végzős BSc-s egyetemista vagyok:), csak most elkezdeném a ZMNE-t mert a honvédségnél szeretnék dolgozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!