Francia idegenlégióba térdsérüléssel felvehetnek?
2# csak szerettem volna. Sajnos az élet nem úgy alakult, nem mentem ki. Hogy bánom-e? Nem tudom, erről akkor tudnék nyilatkozni ha megéltem volna milyen a seregben.
Viszont nagyon sokat olvastam róla. Mindenféle cikkeket neves vagy éppen nevenincs oldalakról, dokumentum filmeket az interneten és a tévében és van egy légiós, akinek a blogját a mai napig olvasom: [link]
Az első néhányban a felvételit és az azt követő hónapokat írja le, aztán pedig magát a szolgálatot. Érdemes olvasni.
4# én erről nem hallottam, hivatalosan ilyen nincs. Persze sokszor tapasztaljuk, hogy a papír és a valóság elég távol áll egymástól. Ha beleolvastál a blogba amit linkeltem, láthatod: elméletileg a melegek is ugyanúgy mehetnek katonának, mégsem veszik fel őket. Elvileg nincs fizikai erőszak, gyakorlatilag előfordulnak verések. Elméletileg a katonák az utcán járőrözés közben nem bánthatnak ok nélkül senkit, gyakorlatilag az egyik cikkben leírja hogy megvernek egy veszekedő-verekedő afrikait.
Mint mondtam, elméletileg nem kizáró ok, de én nem vagyok légiós, csak papír alapján tudok tájékozódni és tájékoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!