Partizana kérdése:
A Francia Idegenlégióba való jelentkezéshez szükséges francia nyelvtudás?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 18:44
1/13 anonim válasza:
Nem. A szükséges minimumot egy gyorstalpalon belédverik.
2/13 A kérdező kommentje:
Értem. És az angol mennyire fontos?
2016. jún. 29. 18:50
3/13 anonim válasza:
Valahogy makognod kell.. Miért nem a saját országodat szeretnéd szolgálni,miért kell Afrikát?
4/13 A kérdező kommentje:
Makogni makogok. Nem szeretnék feltétlenül ott sem ez csak amolyan B terv.. azért mert ott katonák vannak, komoly fizikummal itt meg olyanok akiknek semmi dolguk.
2016. jún. 29. 19:48
5/13 anonim válasza:
Örülj annak! :D semmit sem kell csinálni,de dől a lé
6/13 A kérdező kommentje:
Sok tekintettben jó lenne ez persze:D
De ha már erre a B tervre kényszerülnék akkor már ne unatkozzak:D
2016. jún. 29. 20:01
7/13 anonim válasza:
Ne szivassátok már szegényt :D
Minimum közép, de inkább felső fokon kell tudni franciául. És angolul is tudni kell, igen. Egyiken sem csak makogni, hanem normálisan, folyékonyan beszélni, megérteni amit mondanak neked, olvasni és írni.
8/13 Jeffrey Spender válasza:
Kérdező, ha kihívásokról van szó, A KMZ-seink sem elég jók neked ?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy azok a 17-18 évesek akik ennyi idősen ott vannak középszinten beszélnék a franciát, az angol mellett. Esetleg egyiket.
2016. jún. 30. 14:41
10/13 A kérdező kommentje:
Utána néztem és semmilyen francia tudást nem igényel. (lehet jobb lett volna előbb olvasni és csak utána kérdezni tudom:D)
2016. jún. 30. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!