Te kinek drukkoltál a második világháborúban?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 12:43
1/17 anonim válasza:
Hát már így száz évesen nem emlékszem.
2/17 anonim válasza:
Nem tudom te hogy vagy vele,de én akkor érdekes módon még nem éltem,így nem drukkoltam senkink....
3/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy miközben tanultad.
2017. ápr. 30. 12:44
4/17 anonim válasza:
Drukkolni a Fradi-Újpest meccsen szoktam.
6/17 anonim válasza:
Mikor 8.-ban majd 12.-ben tanulod,akkor jó esetben már a végét minimum tudod a sztorinak,annyiszor előjön a téma.
Innentől nem tudom ki az,aki szurkol az egyik csapatnak,miközben úgyis tudja a sztori végét...
Egyébként ha annyira érdekel,akkor a Szövetségeseknek.
Fel se merült soha,hogy én Hitlerrel szimpatizáljak...
7/17 KecskeShajt újra! válasza:
Az Tannu Tuva, ők azért nagy vesztesek voltak, mert hiába voltak szovjet szövetségesek, a szovjetek őket is bekebelezték.
Amúgy nyilván saját magunknak drukkoltam volna, de a szovjetek ellen esélyünk sem volt. Óriási hiba volt hadat üzenni nekik.
8/17 Fatal_3rror_ válasza:
Hát ez minden szempontból hülye kérdés.
70 évvel ezelőtt aki nem harcolt, az csak várta hogy legyen már vége. Amikor meg tanultam, akkor meg tudtam mi lesz sztori vége...
10/17 anonim válasza:
A nagyszüleimnek, akik létrehozták a szüleimet, akik megalkották a tökéleteset:... engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!