Ti mit tennétek, ha egy napon megkapnátok a behívóparancsot, hogy menni kell, kitört a háború?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 19:23
1/21 anonim válasza:
Szerintem elmennék. Nem akarnék hadbíróság elé állni....
2/21 anonim válasza:
Mire a behívó parancsot kiáltsák akkor már nem fegyverek meg tankok lennének hanem atomok, csak az a kérdés ki indít előszór és kire?
3/21 anonim válasza:
Aznap még egy jó nagyot kocsmáznék meg kvrváznék, mert ha tényleg kitör a háború, másnap már atomot dobnak ránk.
4/21 anonim válasza:
Nem kapnám meg, mert addigra már rég nem lennék az országban. Aki szerint hazaáruló vagy gyáva vagyok, az mutasson az elmúlt 150 évben egy olyan háborút, amiben részt vettünk, és tényleg a haza védelméről szólt, és nem pedig politikai ámokfutás része volt.
5/21 anonim válasza:
Fegyverek miatt mennék csak, és amennyi lőszert, pisztolyt, gépkarabélyt feltudnék halmozni, azzal folytatnék egy túlélő üzemmódot, csak arra lőnék aki rám nézve veszélyes.
Egyébként meg menedékkérelmet kérnék Kanadába, Amerikába.
6/21 anonim válasza:
cuccolnék a családdal jó messzire. Ha megtalálnak valaha, megmondom, hogy azt hittem viccelnek.
7/21 anonim válasza:
Persze, mert az csak így szokott történni minden előzmény nélkül, hogy hopp, egyik reggel felkel az ember és már egyből világháború van.
8/21 anonim válasza:
Azonnal még az nap megváltoztatnám a lakícmem, valami jó távoli helyre az országban.
9/21 anonim válasza:
Milyen háború? Ez így eléggé pontatlan kérdés.
10/21 anonim válasza:
Azonnal megindulnék, a másik irányba. Nem fogok senkinek a hülyesége miatt meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!