Magyarország miért nem lépett még ki a NATO-ból?
Egyáltalán minek lépett be?
Miért nem Oroszország és szövetségeseihez tartozik? Pl ott van Szerbia aki ilyen.Háború esetén is sokkal több értelme lenne,Oroszország közelebb van mint az USA...
'Nem értem miért van manapság ez az Orosz pártizás . . '
Ez valami új divat lehet :)
Személy szerint nem bírom ezeket az idegbeteg népeket . .
Elférne pár atombomba Oroszországban! :) Felrobbanva . .
'leszünk megint oroszokkal remélem, sőt biztos vagyok benne.'
Te gépelted, nem?
"Miért nem Oroszország és szövetségeseihez tartozik? Pl ott van Szerbia aki ilyen.Háború esetén is sokkal több értelme lenne,Oroszország közelebb van mint az USA..."
Ja, Szerbia is tök sokra ment a nagy orosz "szövetséggel" a délszláv háborúk idején, ugye? Tök jól szét is bombázta a NATO a fél országukat, meg meg is sikerült akadályozniuk Jugoszlávia szétesését, mi? Lehet én vagyok egy párhuzamos univerzumban, de nekem Szerbia olyannak tűnik mint egy mobiltelefon, pár évente változik a neve és egyre kisebb.
"Ennyi erővel ti meg jenki párti seggnyalók vagytok nem? A világ mindig is többpólusú volt, mindig voltak szövetségek, valakinek ez tetszik valakinek az, leszünk megint oroszokkal remélem, sőt biztos vagyok benne."
Igen, egyértelmű a NATO-n belül az USA vezető szerepe, tehát a te szóhasználatoddal a "seggnyalói" vagyunk. Nem tudom mennyire vagy otthon a történelemben, de azért számomra egyértelmű, hogy az USA és Oroszország közül melyik bánik jobban a csatlósaival. Emellett ajánlom a figyelmedbe, hogy Oroszország már régóta nem a másik pólus, maximum megpróbálja azt játszani. Komolyan egy spanyol gazdaságnál alig nagyobb, folyamatosan lemaradó állam. Szerinted ők a másik pólus? :D Maximum akarnak lenni, de ebből a versenyből lassan 30 éve kiestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!