Miért nem Oroszország és szövetségeseihez tartozik? Pl ott van Szerbia aki ilyen.Háború esetén is sokkal több értelme lenne,Oroszország közelebb van mint az USA...
"Csak a korcsokat ritkította. Magyarokat nem bántották."
Provokálsz, vagy talán a te faterod volt Horn Gyula, esetleg valamelyik pufajkás?
2017. ápr. 7. 15:03
12/47 anonim válasza:
Mér provokálnák? Én magyar ember vagyok engem nem bántottak,a családomból sem bántottak senkit. Apám akkor volt katona, őt sem bántották csak hazaküldték.
Ti kezdetetek hazudozni, hogy a magyar emberekre lőttek.
2017. ápr. 7. 15:04
13/47 anonim válasza:
Csak a bűnözőket és a hulligánokat irtották 56-ban.
2017. ápr. 7. 15:09
14/47 anonim válasza:
Ja persze. És utána csak a bűnözők és a huligánok tanultak oroszul '89-ig, csak ők voltak kisdobosok, úttörők, csak náluk állomásoztak orosz katonák...
Egy dolog, hogy te erre nem emlékszel, mert apád is csak a csattogós lepkét húzta az ovi udvaron... De azért töri órán legalább érintőlegesen szóba szokott kerülni.
2017. ápr. 7. 15:19
15/47 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy hazudtak történelemórán is. Egy szót se kell elhinni. Oroszország a legnagyobb szövetségesünk.
2017. ápr. 7. 15:23
16/47 anonim válasza:
A kapitalista söpredéket ritkították, azokért meg nem kár, mert azok az emberek ma is a nyugat legnagyobb seggnyalói.
2017. ápr. 7. 15:24
17/47 anonim válasza:
Provokálsz és trollkodsz egyszerre, péntek délután. Az a szép.
2017. ápr. 7. 15:25
18/47 anonim válasza:
Nincs ebben semmi provokáció. Elég csak itt a gyakorin szétnézni mennyi brüsszelimádó kapitalista kérdés van és rögtön megérted hogy komolyan örülök neki hogy elkenték a sok féreg kapitalista száját.
2017. ápr. 7. 15:41
19/47 anonim válasza:
Mondom én, h troll a fiatalúr :-)
2017. ápr. 7. 15:52
20/47 anonim válasza:
Legalább van egy ember itt az újkomcsik között, aki egyenesen kimondja, hogy kommunista, utalja a kapitalizmust, szereti az oroszokat, stb., stb., és nem hazufja be, hogy ő jobboldali, keresztény konzervatív. Bár ellenségemnek tekintek minden újkomcsit, az egyenes embereket közülük legalább valahol tisztelni tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!