Jól kivagy, ha ezt tőlünk kérdezed! A te életedről van szó. Azt jelzem viszont, hogy ha nem akarsz tanulni, jobb, ha segédmunkát keresel.
2010. máj. 12. 20:23
2/12 anonim válasza:
Persze. Majd derék magyar rendőrök kacsintanak rád. Hogy fasza gyerek vagy.
2010. máj. 12. 20:31
3/12 anonim válasza:
Erre ráb@sztál, mert vagy közlegényként kezded és imádkozol, hogy előléptetnek-e! Vagy egyetem és akkor tiszthelyettes ként vagy tisztként kezded!
2010. máj. 12. 20:32
4/12 anonim válasza:
Ezek szerint most hetedikesnyolcadikos vagy?
2010. máj. 12. 20:34
5/12 vzs válasza:
Érettségi után a lakóhely szerint illetékes hadkiegészítő parancsnokságon kell jelentkezni a Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskolába, ahol 1 év képzés után Magyar Királyi Honvéd ŐRMESTERként kezdessz.
Egyetemi végzettség megszerzése esetén (hátha benő a fejed lágya), akár tisztként (hadnagyi rendfokozattól) is kezdhetsz.
2010. máj. 12. 20:42
6/12 anonim válasza:
Én most annak ellenére, amit írtál, hogy nem akarsz továbbtanulni, a ZMNE-t ajánlom. Keress rá. Én is oda szeretnék majd menni gimi után. Ha valaki el szeretne valamit érni, az sosem megy egy csettintésre. :) Sok sikert!
2010. máj. 12. 21:09
7/12 anonim válasza:
Érettségivel is lehet menni tiszti iskolába, nem kell hozzá egyetemi képzés. De lehet, hogy később, 25-30 évesen szidni fogod magad, amiért nem tanultál tovább.
2010. máj. 12. 21:18
8/12 anonim válasza:
Királyi honvédség?xD
Birom az olyan kommentelőket akik semmit se tudnak a témárólxD
Am a kinizsire is baromi nehéz bekerülni szal vagy kezdj el edzeni meg tanulni mint az állat vagy tegyél le rólla!
2010. máj. 12. 21:59
9/12 vzs válasza:
"Királyi Honvédség" vagyok... természetesen nem gondoltam komolyan :)
Egyébként katona vagyok, szóval van némi rálátásom a dolgokra
2010. máj. 12. 22:09
10/12 anonim válasza:
Szerintem jobb ha tanulsz, mert akkor azonnal tisztként kezdesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!