Szerintetek az Afganisztánban szolgáló katonáinknak kellett gyilkolniuk?
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 16:27
1/8 anonim válasza:
Egyetlen katonának sem kell, sőt nem is szabad gyilkolni. Legfeljebb harcolniuk kell az ellenséggel, ha lőnek rájuk.
Ne keverd a fogalmakat.
2/8 A kérdező kommentje:
volt haláleset magyar által elsütött fegyver miatt??
2017. márc. 30. 17:03
3/8 anonim válasza:
Kilehet jelenteni hogy nem nyaralni mennek oda, a csapatok. Persze a magyar mint mindenhol ott is kevés munkával akar jól élni, így aki még lövészeknél van az is igyekszik magát átkérni olyan pozícióba ahol semmi baj nem érheti...
4/8 anonim válasza:
Mar innen fix helyre mesz oda, soval nem igen tudod magad ide-oda keregetni. Tuzhelyzetbe nemigen kerulnek, azt az amcsik vallaljak be. Legalabbis a mi alakulatain sosem kaptak el eles helyzetet.
5/8 A kérdező kommentje:
de a honvédség utub csatornáján láttam, hogy volt vmi elfogásuk is
2017. márc. 30. 18:16
6/8 anonim válasza:
voltak éles helyzetek... Nem egyszer támadták meg a magyar konvojokat kint... valóban a youtube csatornán is meglehet tekinteni 1-2 ilyen videót a magyarokról.
Tény hogy a magyarok sosem elsődleges célpontok. Mindig az amerikaiak az elsődlegesek. De ha az elsődleges épp nem áll rendelkezésre jó a másodlagos is.
Egyébként hogy öltek-e azt csak azok tudják akik kerültek éles helyzetbe. Vagy még ők sem mindig.
Ha tippelnem kéne akkor a válasz igen lenne. Hiszen nehéz úgy kijutni egy ilyen helyzetből hogy nem ölsz meg senkit. De nem voltam ott nem tudhatom.
7/8 anonim válasza:
Mivel magyar különleges erők éles harci bevetésen is vettek részt a tálibok ellen, így nyilvánvalóan öltek embert. A háború már csak ilyen.
8/8 A kérdező kommentje:
én csak olyat láttam ahol beszéltek róla, tudnál linkelni?
2017. márc. 30. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!