Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek az Afganisztánban...

Szerintetek az Afganisztánban szolgáló katonáinknak kellett gyilkolniuk?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Egyetlen katonának sem kell, sőt nem is szabad gyilkolni. Legfeljebb harcolniuk kell az ellenséggel, ha lőnek rájuk.

Ne keverd a fogalmakat.

2017. márc. 30. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
volt haláleset magyar által elsütött fegyver miatt??
2017. márc. 30. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Kilehet jelenteni hogy nem nyaralni mennek oda, a csapatok. Persze a magyar mint mindenhol ott is kevés munkával akar jól élni, így aki még lövészeknél van az is igyekszik magát átkérni olyan pozícióba ahol semmi baj nem érheti...
2017. márc. 30. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Mar innen fix helyre mesz oda, soval nem igen tudod magad ide-oda keregetni. Tuzhelyzetbe nemigen kerulnek, azt az amcsik vallaljak be. Legalabbis a mi alakulatain sosem kaptak el eles helyzetet.
2017. márc. 30. 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:
de a honvédség utub csatornáján láttam, hogy volt vmi elfogásuk is
2017. márc. 30. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

voltak éles helyzetek... Nem egyszer támadták meg a magyar konvojokat kint... valóban a youtube csatornán is meglehet tekinteni 1-2 ilyen videót a magyarokról.

Tény hogy a magyarok sosem elsődleges célpontok. Mindig az amerikaiak az elsődlegesek. De ha az elsődleges épp nem áll rendelkezésre jó a másodlagos is.

Egyébként hogy öltek-e azt csak azok tudják akik kerültek éles helyzetbe. Vagy még ők sem mindig.

Ha tippelnem kéne akkor a válasz igen lenne. Hiszen nehéz úgy kijutni egy ilyen helyzetből hogy nem ölsz meg senkit. De nem voltam ott nem tudhatom.

2017. márc. 30. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel magyar különleges erők éles harci bevetésen is vettek részt a tálibok ellen, így nyilvánvalóan öltek embert. A háború már csak ilyen.
2017. márc. 30. 19:04
 8/8 A kérdező kommentje:
én csak olyat láttam ahol beszéltek róla, tudnál linkelni?
2017. márc. 30. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!