Nem kéne államkapitalizmust bevezetni?
"Irakot NEM a NATO szállta meg!!!
az minek ír akinek még nincs meg az érettségije?"
persze hogy nem
Amerika
a NATO meg Amerika csicskása
szerintem 14 se. NATOnak köze nincs Irakhoz.
Csak egy laikus hozzánemértő elvakult tud ilyet mondani.
"47, vagy már 16? De komolyan, érdekelne."
minek sértegetsz?
attól jobb?
cáfold meg ha nem igaz
a Jenkik tüsszentenek és mi leszünk betegek
a jenkik háborúsdit akarnak akkor abba mi is benne vagyunk
ez európa helyzete
"szerintem 14 se. NATOnak köze nincs Irakhoz.
Csak egy laikus hozzánemértő elvakult tud ilyet mondani.
"
mondjál 8 at sokat nem érsz vele
az amerikaiak diktálnak
ide
a NÁTÓ ameika nélkül semmi
Akkor mit csináljunk ? Mindenki csak kihasznál minket !
3 millió ember viszi hátán az EGÉSZ országot + az ingyenélő cigányokat + rabszolgatartó "vállalkozókat" + külföldi tőkéseket.
Franciaországban ha fél százalékot csökken a fizetés (nem minimálbéren vannak az egyszerű szalagmelósok mint itt)
már szétverik és elfoglalják a gyárat.És nekik még szakszervezetük is van.
Nálunk (már ahol van szakszervezet mert még azt se engedik) itt Mo-n meg impotens mindegyik.Ha meg sztrájk van akkor van pofájuk sztrájktörőket hozni a g3ciknek...és még le is ugatnak "hogy mersz sztrájkolni"
Miért nem lehet egy kicsit jobb fizetéseket adni?
A termelékenység megtöbbszöröződött 1990 óta,közben a reálbérek ugyanazok.Tudom, a PROFIT.Nem mindegy 130 milliárd € vagy 129.5 milliárd € a profit.
"azért szűnt meg, mert államcsődbe került? "
Persze hogy csődbe ment a szocializmus, mert az agyhalott komcsik szar piacképtelen termékeket termeltek ritka szar hatékonysággal (3an csinálták 1 melóját - most 1 ember csinálja 3 melóját ugyanannyiért mint anno )
Megsúgom nálunk az ún. kapitalizmus is csődbement hmm mikor is? 2006-ban ? Most is hitelből élünk mint annak idején.
És akkor ugye ott van az IMF hitel..hány évig fogjuk fizetni ? 20? 40? Kik fogják fizetni ? Az ország 70% aki így is a létminimumon vagy alatta vegetál?
És tudod kik gazdagodnak rajta?Öltönyös köcsögök, akik nem tudják mi a meló csak a másokon való élősködést tudják.
Én megmondom őszintén : T-72es mennék keresztül egypár üzemen és még bele is lövetnék :)
Érdekérvényesítés magyar módra:)
Remélem Orbán csődbe viszi teljesen az országot,aztán kitör a forradalom ás eltakaríthatjuk ezt a kupac szart ami itt van.
"Remélem Orbán csődbe viszi teljesen az országot,aztán kitör a forradalom ás eltakaríthatjuk ezt a kupac szart ami itt van."
Azért a levegőt ne tartsd vissza, amíg ezt várod.
"A termelékenység megtöbbszöröződött 1990 óta,közben a reálbérek ugyanazok."
Ezt az állítást bizonyítani is kellene.
Jó persze kicsit tévedtem mivel fejből mondtam.
A 2002es reaálbér kb 3%al volt több mint az 1980as.LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!