Ha Magyarország háborúba kerülne, ti jelentkeznétek önként katonának?
"Rengeteg ifjú "hadfi" csak virtuális fegyverekkel virtuális harcot vívott. Alapvető különbség hogy élesben csak egy életed van és nincs újrakezdés."
Jó, de amíg meghalsz, milyen király már a grafika, nem?
Tuti hogy nem.
Ha meg behívnának akkor elszöknék az országból.
"akiket már a sorkatonaság eltörlése után lettek hadra foghatók és őket terelnének össze"
No hiszen, és aki volt katona mit csinál? Átdörzsöli fogkefével az ellenséget?
Akit ismerek és volt katona, a túlnyomó többsége 5 - 10 lőszer körül lőtt ki összesen az egész ideje alatt. Bár a múltkor valaki itt kifejtette, 9 lőszerrel jól meg lehet tanulni lőni.
Például mikor én voltam akkor még fenyegetve érezte magát a NATó-tól a Varsói szerződés de hogy ebből mi volt valós azt nem tudom. A határőrségnél 3 hónap volt az alapkiképzés és sosem értettem miért kell harcászatot tanulnunk a határőrzéshez. Ha Ausztria felől betörtek volna (3)Gorjunovval meg golyószórókkal sokáig nem vitézkedtünk volna.
Azokkal felvenni most esetleg a harcot akik az ágyuk alatt tartják az AK-t mint más a papucsát hát igen siralmas lenne.
Hát hogyne jelentkeznék!
Minden álmom, hogy jól valagba durrantsanak valami páncéltörő ágyúval Orbán Úrért!
Olyan szintű háború már sosem lesz,mint a világháborúk.
Az atomfegyverek korában teljesen értelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!