Nicolae Ceausescu értett a hadvezetéshez?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 12:56
3/9 A kérdező kommentje:
Többek közt egy ország szétveréséhez is xdd
2017. márc. 4. 13:11
4/9 anonim válasza:
Azt akartam írni, mint első kettő. Csak ők valahogy szebben megfogalmazták. Valahol olvastam, hogy a románok jelentős százaléka még mindig őt gondolja Románia eddigi legsikeresebb politikusának. Megnézegetném azért ezeket az embereket magamnak.
5/9 anonim válasza:
A "Kárpátok Géniusza"? Naná, nincs olyan, amihez ő ne értett volna.
6/9 anonim válasza:
Biztosan ertett volna ha legalabb irni olvasni megtanult volna elotte. de a felesege is csak akadozva tudott irni megis tiszteletbeli tagja lett valami akademianak.
ketten egyutt ugy neztek ki mint egy lompos takaritono a reszeges segedmunkas elettarsaval.
nagyon elveztem amikor a godorbe lottek oket.
7/9 rudika2014 válasza:
Elnyomáshoz értettek:-( Kár volt kapásból kivégezni őket! De azért is kellett a két tetűt gyorsan likvidálni,mert akik a hatalomban utánuk jöttek,szintén részesei voltak annak a rendszernek...........
8/9 anonim válasza:
Az áram vezetéséhez jobban értett volna.
9/9 lilla64 válasza:
Olvasd el a ''Vörös horizontok" cimü köyvet,abbol megértesz sok mindent ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!