Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A kötelező sorkatonaság...

A kötelező sorkatonaság idején hova küldték a gyengébb fizikumú embereket?

Figyelt kérdés

Tehát akik nem bírták olyan jól, amikor besorozták... nem értek hozzá, mert mai gyerek vagyok (16 éves), de gondolom, a sorozáskor megállapítják a sorozottak fizikai erőnlétét

aki nem elég jó, azt hova küldték? mert gondolom, nem a többiek közé, hiszem csak hátráltatta volna a csapatot...

vagy nem tudom...

(remélem, jó témába írtam)

2010. máj. 9. 00:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

11:50

az igen! :O

a krumplipucolásról meg azt hittem, hogy a kopaszokat szivatták, hogyha nem végezték rendben, amit kellett vagy ilyesmi

2010. máj. 9. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én szdpk-m ahhoz kötötte az eltávot, hogy a 16,5 kg súlyzót hányszor tudtad kinyomni állva. 30 volt az alsó határ, ha ez nem ment, te sem mentél. Gondolhatod, hogy mindenki gyúrt, mint a gép. És mégsem panaszkodott senki az emberi jogokra. Keményen bántak veled akkor, de ennek ellenére most mégis beszélget vele az ember az utcán. Igaz, hogy akkor még volt tisztesség az emberekben.
2010. máj. 10. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:

"Konyhára mosogatni és konyhai munkára pl.krumplit pucolni"

Ez tévedés egészségügyi alkalmatlanság esetén alakulathoz sem hívták be. Ilyen hogy krumplipucolásra hívták be az marhaság! Olyan volt hogy szakácsokat pincéreket konyhán alkalmaztak de a fegyveres alapkiképzést ők is megkapták!

Aki fegyveres szolgálatra alkalmatlan volt az alakulathoz nem kerülhetett.

2010. máj. 12. 14:17
 14/16 A kérdező kommentje:

14:17

de akkor hova küldték? hiszen ez KÖTELEZŐ volt, nem?

2010. máj. 12. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
A Tajgetoszra.
2010. máj. 12. 19:44
 16/16 A kérdező kommentje:
hát sztem akkor kevesebben lennénk... XD
2010. máj. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!