Ha a Magyar Honvédségbe missziósnak jelentkezek, mennyi az esélye annak, hogy kijuthatok a közelkeletre harcolni vagy Afg. -ba?
Figyelt kérdés
Egyáltalán a közelkeleten vannak magyar missziók? Konkrétan at Iszlám Állam által uralt terület körül és annak környékén.2017. jan. 31. 18:35
11/16 anonim válasza:
Különben én inkább harcolnék a Szabad Palesztin államért a HAMAS harcosaként, mint, hogy az amcsik oldalán harcoljak az Iszlám Állam ellen. Én izraelt jobban utálom, mint az Iszlám Államot.
12/16 A kérdező kommentje:
Egészségedre! (Írhatnám, hogy akkor költözz össze a lefejezgető terroristákkal és , hogy téged is... Ja nem...)
2017. jan. 31. 21:26
13/16 anonim válasza:
Én nem költözök össze a lefejező, embereket megcsonkító terroristákkal, mert én elítélem a brutalitást, meg nem szeretnék levágott fejeket látni, mert éjszaka nem mernék a sötétben aludni utána. Én csak azt mondom, hogy inkább a HAMAS harcosaként ölnék izraeli katonákat, meg hőkövető rakétákat lőnék ki izraeli gépekre, amelyekről a zsidók az ártatlan, fegyvertelen arabokat bombázzák a gázai-övezetben.
14/16 anonim válasza:
Amúgy köszönöm a jó kívánságot. Én nem bánom, ha engem lefejeznek, mert depressziós vagyok. Az egyetlen örömöm ebben az életben ha sörözhetek. Nincs se barátnőm, nincsenek barátaim, van egy ordítós, elmebeteg nővérem, akinek a kezeltetését nem tudtuk megoldani, eladósodott családból származok, munkanélküli vagyok, az életemben sose lesz csajom, mert a nőknek ronda vagyok, meg ezen kívül sokszor agyaltam öngyilkosságon, újabban meg az italozás felé fordulok, abba menekülök, szóval nem érdekelne, ha valaki lefejezne. Én nem félek a haláltól. Jobban félek pl. a börtöntől, ahol a nálam erősebb rabtársak s.e.g.g.b.e tennének minden nap, s minden éjszaka. Szóval a börtöntől, meg attól félek, hogy megerőszakolnának a nagy darab cigók a sitten, de a terroristáktól én nem félek. De egyébként a gyermekgyilkosokat utálom, illetve nem szeretem a brutalitást.
15/16 benike42 válasza:
Igen van! Aki önként jelentkezik azt hamarabb kuldik ki! De persze ez nem így megy.. egyebkent ti mirol beszeltek?:D Kik olnek?:DDD magyak katonak nem olni mennek!!! Kikepzik a katonakat! Az embereknek segitenek! Persze ha kmzes vagy akkor igen benne van hogy olni is kell:/ de nem minden magyark katona gyilkol-.-
16/16 benike42 válasza:
Persze benne van ha megtamadnak akkor vissza kell oket verni:/ de keves az ilyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!