Hol tudnék eredeti SS tőrt vásárolni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 14:58
11/16 A kérdező kommentje:
Értem 10-es. Ha egyszer sok pénzem lesz, akkor biztosan veszek egy darabot. Vannak emberek, akik pl. festményeket gyűjtenek, s fizetnek értük több 10 millió ft-ot. Csak engem pl. a művészetek, festészet sose érdekelt, de a világháborús holmik érdekelnek.
2017. jan. 31. 17:51
12/16 A kérdező kommentje:
A legjobb az lenne, ha időgéppel vissza mehetnék 1944-be, s megölnék egy SS tisztet, aztán elszedném a SS tőrt, az egyenruháját, meg a vaskeresztet is, meg, ha van karszalagja talán még azt is és vissza hoznám a jövőbe. Akkor ingyen lennének eredeti dolgaim.
2017. jan. 31. 18:38
13/16 anonim válasza:
#12! Ja, hogy csak 12 éves leszel jövöre? Igy már értem.
14/16 A kérdező kommentje:
13-as nem voltál vicces. Továbbá 26 leszek idén a költészet napján. Továbbá, ha a többi válaszomat elolvasod, abból tudhatnád, hogy egy 10 éves gyerek nem tud olyan szépen írni, mint én. Továbbá, ha nincs SS tőröd a számomra, akkor daszvidánnya van tesó!
2017. jan. 31. 20:20
15/16 anonim válasza:
Én is imádom a vh-s cuccokat. A német egyenruhák tényleg a legjobbak! Kivéve az orosz télben.....
16/16 A kérdező kommentje:
Az orosz télben minden s.z.a.r. volt. Nem csak az egyenruha. De amúgy volt a németeknek téli egyenruhájuk, csak azt sokáig nem kaptak a Wehrmacht katonái.
2017. jan. 31. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!