Hol tudnék eredeti SS tőrt vásárolni?
Mielőtt valaki nácinak nevezne, közlöm, hogy nem vagyok náci, de szeretem a náci holmikat. Szerintem voltak szép tárgyai a náciknak.
Aki ennyiszer leírja két mondatban, hogy náci, az magába a szóba biztosan beleszeretett. :D
Egyébként attól is függ, hogy eredeti kell vagy elég replika? Ugyan nem vettem még sosem régiségnek számító fegyvert, de nyilván azok sokkal drágábbak, mint a másolatok.
Hat ha mar eleg szep dolgokra vagysz, es megvan ra a penzed, akkor ajanlom, hogy interneten vedd fel a kapcsolatot kulfoldi acel/kovacsokkal, mert van meg egy par, akik kardokat, szemelyre szant fegyvereket keszitenek, amelyeket izlesed alapjan keszitenek el. Persze a horogkeresztet szerintem nem kene emlitsed, anelkul is eleg szep lenne egy ilyen tor (nem tudom, ha volt-e rajta vagy sem, de ne emlitsd egyaltalan, hogy ez egy SS tor, csak legyen egy rajz, meretekkel megadva, es azt neked elkeszitik, bar oszinten nem tudom az arakat).
En biztosan, helyedben, keszitetnek egy szemelyre szabott tort, az izlesem alapjan, amely a szemelyisegemet is tukrozheti. Szerintem nicsn semmi bajod azzal, hogy az ilyesmiket szereted, mert ezek a kellekek minosegi, preciz munkaval keszultek, es latszik rajtuk, hogy ezek a targyak megkovetelik a tiszteletet, pontossagot, amely lehetseges, hogy illik a szemelyisegedhez. A naci kor mar reg lejart, a horogkereszt nelkul minden egyes targyat fellehetne igazan hasznalni a hetkoznapokban, egy eleten keresztul hasznalhatoak maradnanak, nem mint a tobbi ocska ... (tisztelet a kivetel)
Nem biztos hogy stimmel és ezt keresed, de ha igen akkor elgondolkoznék hogy mennyire kell nekem.
6os szerintem az árára gondol mivel az
1. $7,495.00
2. $5,895.00
3. $3,495.00
Kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!