Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyire jó közelharcban egy...

Mennyire jó közelharcban egy légiós katona?

Figyelt kérdés
Utcán például meg tudna verni egy jobb bunyóst, vagy akár többet is?.

2017. jan. 8. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
egy olyan ember aki ért a bunyóhoz sosem jelentene ki ilyet. ha tapasztalt ökölharcos valaki az 2-3 ember ütései elől még el tud mozogni, de ha körbeállják, lefogják agyonverik. Túl sok filmet néztél. Nem beszélve arról, hogy az pesti klubb ahova én járok melózni kizárólag csak protekciós alapon, küzdősportban jártas embert vesz fel kidobónak. Sem shaolin pap, sem francia kyberkommandós nem ver össze 5 kidobót. szóval a meseestét inkább fejezd be.
2017. jan. 14. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyu!

Én már kiábrándultam ezekből az újfajta kidobókból, meg az életfelfogásukból, ahogy dolgozni kell.

Én egy régivágású ember vagyok, és az országban sok helyen dolgoztam, még a diszkókorszak fénykorában, 90es évek, 2000es évek eleje.

Ekkor még volt bunyó, nem úgy mint manapság, hogy ha ki kell osztani egy pofont, utána úgy néznek rád, hogy mekkora hős vagy, és te vagy a kemény legény.

Te valószínűleg egy ilyen újgenerációs kidobó vagy, pont az ilyenek miatt én már nem dolgozom ilyen helyen.

Amikor még én dolgoztam, ott pofonosztás volt, nem azt néztem hogy ne sérüljön meg, hanem ütöttem akit bírtam.

Volt amikor egy este több bevetés is volt, de hát mit is mondom én ezt egy mai kidobónak.

Esetleg hallomásból hallottál te még erről a korszakról, de már akkor dobáltam kifelé az embereket.

Szóval magadból kiindulva, lehet nem bírsz el két emberrel sem, de én bedarálnék bárkit, akit elém raknál.

És itt magamról írta, nem a haveromról, aki a dzsungel lakókat tanította machetével jómódorra.

2017. jan. 14. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
kamu :)
2017. jan. 14. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:

kamu:)

vagy!

Amúgy elég gyerekes, ilyen dolgokat írni egy válaszba, szerintem te még a 20 évedet sem töltötted be, csak a sok videójátékból azt hiszed voltál katona...:)

Meg kidobó:)

Na ezen is jót nevettem.

2017. jan. 15. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Te komolyan azt szeretnéd beadni, hogy egy exlégiós haverod 5 kidobót összevert egyedül. Ezt te állításod szerint a saját szemeddel láttad. Ember, ha a haverom 5 emberrel bunyózik, azt nem végignézem, hanem segítek neki. Találj ki máskor jobb storyt.
2017. jan. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!