Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A sorkatonaságban milyen...

A sorkatonaságban milyen gyakorisággal követtek el öngyilkosságot az embertelen körülmények miatt?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

zoligyerek:

Gondolom a pokrócozás sem létezett, mint olyan, csak szellemesdit játszottak :(

2017. jan. 9. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem hallottam embertelen körülményekről. Olyanról igen, hogy az őrmesternek nem volt szimpatikus valaki, és a leghidegebb, legmesszebbi helyre osztotta be őrségbe. Vagy másnak hónapokig nem adott eltávot, és pont a kapuból fordította vissza a -máskor vele pimaszkodó- ürgét valamilyen ürüggyel.

Embertelen volt a csípőshurka konzerv is, az biztos. Meg a legolcsóbb szappan is, ami helyett használhatta azt is, amit maga vett.

És ha valaki jehovás volt, nyugodtan tölthette az idejét börtönben is, lelkiismereti okra hivatkozva. Ott nem kellett őrségben fagyoskodni, igaz eltávot se kapott.

Szerintem, aki a katonaság alatt lett öngyilkos, az nagy valószínűséggel az lett volna különben is. Csak nem fegyverrel, hanem máshogy.

2017. jan. 9. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát,nekem azok alapján amit meséltek inkább vicc volt a sorkatonaság,mert miket meséltek nekem ? Így rugtunk be,úgy rugtunk be,szovjeteknek piát adtunk tv-ért cserébe.
2017. jan. 10. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:
De olyanról is hallottam hogy csávó nem volt stimm és le akarta az őrmestert lőni.
2017. jan. 10. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Èn mikó katona vótam 62-be szereetem, nálunk nem lettek öngyilkossak a nèphaccsergbe de emlèkszek ollan hidegek vótak hogy aszt a mai sutyerákok ki se bírták vóna, de vót egy gyerek úgy híták komlócsi jani, mindig rá rántott a kengurura ès mindig magára spriccőt, ecce èjje véletlen szembe lütte magát ement a látása ès kiesett az ablakon,ès az öngyilkosságnak lett tituláva,
2017. jan. 13. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!