Mozgássérülten lehetek katona? Nekem az egyik lábam lassabban nő mint a másik ezért rövidebb. Már 7 műtétem volt és most a különbség 4 cent. De a másik lábammal is csináltak valamit és most kb egyformán nő.
Figyelt kérdés
A rossz lábam elég gyenge a sok műtét miatt mert pl csontot is el kell vágni egy ilyen nyújtóműtétnél. De most tervezem hogy megerősítem a lábamat ízommal meg a csontot is. Viszonlag tudok járni mert magasított cipőm van csak egy kicsit sántítok még meg hamar elfárad a lábam mert már említettem hogy elég gyenge. De nem sokáig. F/152010. máj. 3. 12:25
11/19 A kérdező kommentje:
Mért is?
2010. máj. 3. 16:25
12/19 A kérdező kommentje:
Ha meg erősödik a lábam akkor tök normálisan tudok majd járni.Az a 4 cent nem fog meglátszani sehol ha a magasított cipőmben vagyok
2010. máj. 4. 13:12
13/19 anonim válasza:
Ne hallgass senkire, amit igazán szeretnél csinálni azért küzdj, tűzön vízen keresztül. A kifogások a kishitűeknek valók. Elég régóta voltam szemüveges, az egyik szemem 3, a másik 2 dioptriát javult, 1 év alatt. Csak hidj önmagadban, a sorsodban, és akarj!
14/19 anonim válasza:
Tegnap 21.21! Bocs, de hány éves vagy? A szemed javulása miatt érdekelne. Köszi, ha válaszolsz!
15/19 anonim válasza:
Menj már a fenébe!
HA eléggé hisz önmagában akkor 4 centit megnő a lába, és nemlesz sánta?
16/19 anonim válasza:
Utolsó előtti: Kérdésedben ott a válasz is :D Egyébként szerintem ez korfüggetlen.
Utolsó, ő is írta hogy csak lassabban nő. Egyébként meg miért ne? Számomra az orvosok legtöbbje szűklátókörű sznob gyógyszerésszé degradálódott, nem a szemem miatt, csak úgy általában az élettől idegen hozzá állásuk okafolytán. Ne hogy beleláss valamit a soraimba, a budapest tévés energiázóktól is kiver a víz.
17/19 anonim válasza:
TUdom, hogy az akarat sokat számít, de azért ne hülyítsünk már ezzel egy pszichésen nem túl egészséges, önértékelési zavarban szenvedő 15 éves fiút
18/19 anonim válasza:
Inkább az a durva hogy ilyenekkel hülyíted szegényt.Attól mert hisz magában nem fog hirtelen megnőni a lába.Ennél kevesebbért is szórtak ki embert az alkalmasságin.Meg szerinted a honvédségnél van magas talpú bakancs??
19/19 anonim válasza:
Kedves topicnyitó! Van valami fejlemény 2010 óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!