A Gilbert-kór kizáró ok a MH-ben?
Biztos vagyok benne, hogy kizáró ok! Sajnálom, de ez a szikár valóság! Ha orvosi alkalmasságin át is siklassz, pszichológián kiszórnak! Sajnálom!
Egy katona
Úgy jön hozzá, hogy elhiheted, a Honvédség és a rendőrség felvételi eljárásában azt, akit nem szeretnének bennt látni, de minden feltétele adott, itt szórják ki.
Amúgy, ha jól vagyok értesülve a betegséged tünetei stresszhelyzetben, kialvatlanság esetén, alkoholfogyasztáskor súlyosbodnak. Azt, hogy minden egyes gyakorlaton, ahol bárki rádropogtat a fák közül, legyen egy EÜ-s katona, aki esetleg el tud látni senki sem fogja garantálni.
Még egyszer mondom, hogy nagyon sajnálom, de szerintem nem fognak alkalmas minősítéssel hazaküldeni! Bocsánat az őszinteségért, de nem hiszem, hogy lenne értelme össze-vissza hazudozni.
Egy katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!