10-es vagyok, én nem írtam hülyeséget, szóval nem kell a paródia. Ne csináljatok belőle viccet, de Magyar Királyság néven a hazánk tényleg erős ország volt, aminek nagy hatalmi státusza volt Mátyás idején. A magyaroktól akkoriban és azt megelőzően pl. a kalandozó hadjáratok idején tényleg féltek más népek. Az USA az 1400-as években még nem is létezett, sőt 1492-ig egy európai se ismerte az amerikai kontinenst, amit akkor még indiánok uraltak. 1941-ben az amcsik jót röhöghettek rajtunk, de 1941-ben már Magyarország egy gyönge, nem nagy hatalmú ország volt.
2016. dec. 4. 12:18
12/53 anonim válasza:
"86-ban. Akkoriban simán ledúrtuk volna az usat és még a hős Szovjetek is mellettünk álltak, akár világhatalom is lehettünk volna."
7-es a hős szovjetek soha nem álltak mellettünk, hanem a magyarországi komcsik álltak a szovjet barátaik, elvtársaik mellett. Továbbá 1986-ban Magyar Népköztársaság serege egy gyönge haderő volt. Továbbá a szovjetek nem voltak hősök, elnyomók voltak, mint a nácik és 1986-ban egyáltalán nem akart háborúba bonyolódni az USA-val a hanyatlásnak indult szovjet birodalom, ami 1991. Karácsonyán megszűnt létezni. Az USA egyébként simán el.p.i.c.s.á.z.t.a volna a Magyar Néphadsereget, ha háborúra került volna sor.
2016. dec. 4. 12:31
13/53 anonim válasza:
11-es Magyarország nem számított mindig és már napjainkban és a jövőben se fog nagy hatalomnak számítani. De Mátyás Király idején még a Magyar Királyság olyan nagy hatalom volt, mint napjainkban Nagy-Britannia.
2016. dec. 4. 12:46
14/53 anonim válasza:
1-es 1989-ben kivonultak a ruszkik, Magyarország meg egy gyenge ország volt. 1490. után már egy győztes háborúnk se volt. Az elmúlt 516 évben egy gyönge, többnyire elnyomás alatt álló ország volt Magyarország. Az 1500-as években a törökök igáztak le, később az osztrákok, utána pedig a szovjetek nyomtak el bennünket.
2016. dec. 4. 12:56
15/53 anonim válasza:
Idióta, a hadsereg felszereltségét/erejét mindig a kor viszonyaihoz nézzük. Nem érv, hogy a T-72 meg a Kalasnyikov alaposan veri a számszeríjat.
2016. dec. 4. 12:58
16/53 anonim válasza:
15-ös Én is ezt mondtam neki, de privátban többször is leírta nekem, hogy miért vagyok én a hülye, meg az ökör.
2016. dec. 4. 13:26
17/53 anonim válasza:
4. valaszolo "két világháború, amikben a magyar seregek elég csúnyán leszerepeltek"
Leszerepelt? Nemhinnèm. A másodikban meg főleg nem! A felszereltsegehez kepest nagyon is jol teljesitett,mèg úgy is hogy sokszor azt a keves ellatmanyt is oda kellett adni a nemeteknek amit kaptak
2016. dec. 4. 14:08
18/53 anonim válasza:
Jövőhéten, két hét múlva.
2016. dec. 4. 14:23
19/53 anonim válasza:
II. világháborúban az olasz meg a román katonák szerepeltek le rendesen.. Hitler még mondta is,hogy sajnálja,hogy a román katonákat nem tudja lecserélni a horvátokra. Dícsérte is a magyarok harciasságát:
1942. augusztus 26. este
„Európa egyszer már hasonlóan szerencsésen menekült meg. A Leignitzi csatában a magyarok – Isten tudja hogyan – megállították a mongol hordákat.[vii] Hogy a csatában elszenvedett veszteségek miatt, vagy Dzsingisz kán mongóliai halála miatt vonultak vissza, soha nem fogjuk megtudni.[viii]” (p. 662.)"
2016. dec. 4. 14:27
20/53 anonim válasza:
De a 2. világháborúban már nem volt ütőképes hadsereg a Magyar Királyi Honvédség. A Fekete Sereg a saját idejében ütőképesebb volt, nam vesztett csatákat. Ellenben a 2. világháborúban pl. a 2. magyar hadsereg katonái szinte mind ott haltak a Don folyónál. Azt se mondhatjuk, hogy hősi halált haltak, miközben a magyar hazánkat védték, mert nem Magyarország területén harcoltak egy hazánkra támadó ellenség ellen, hanem a nácik oldalán harcoltak egy idegen ország területén, ahol magyar embernek nem volt semmi keresnivalója. Ezzel szemben Mátyás Király Fekete Serege többször is Magyarországot védte a hazánk ellen hadjáratokat indító Oszmán Birodalommal szemben. A magyar katonák a két világháborúban vágóhídra lettek küldve az osztrák, illetve későbbiekben náci barát politikusaink által. Egy katonát se kellett volna elküldenie Horthy-nak a Don kanyarba meghalni. Bár nem tudhatta Horthy, hogy a németek Sztálingrádban nem lesznek képesek kiharcolni a győzelmet, de akkor se volt magyarnak keresnivalója a Szovjetunióban, mint ahogyan a náciknak se volt ott keresnivalójuk, meg a szovjet hadseregnek se volt semmi keresnivalója Magyarországon 1944-1990. között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!