Hitler miért csak egy kis területet adott vissza magyarországnak erdélyből? Nekem nagyon kell Erdély. Ott vannak a hegyeink.
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 19:34
1/10 anonim válasza:
Ha neked nagyon kell Erdély, menj oda és kérd vissza!
Egyébként Hitler sem volt teljesen hülye. A két szép szemünkért (mert mást nem nagyon mutattunk fel) nem fogja minden területi követelésünket teljesíteni. Kaptunk némi koncot, hogy majd számíthasson ránk szövetségesként, de mindent azért nem adott meg. Romániával is jó kapcsolatot kellett ápolnia, mert rájuk is szüksége volt a keleti hadjárat sikeréhez.
2/10 anonim válasza:
Nem értem mit akarsz. Odamész, és jól érzed magad. Jó reggelt a 21-ik században. :)
3/10 anonim válasza:
Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez!
4/10 Gugu Gabor válasza:
Kedves 3-as mi ez a burkolt migránsozás? :)
5/10 anonim válasza:
Úúúgy....
Szóval aki nem táplál revizionista érzelmeket, az meg sem szólalhat?
Köszönjük szépen....
6/10 anonim válasza:
Mert kellet Románia is szövetségesnek.
7/10 anonim válasza:
Öreg! Az a bajod, mint a többi Trianonfétises fasisztának. Nem vagy tisztában a tulajdonviszonyokkal, Neked nincsenek hegyeid! Nincs birtokod Erdélyben, nincs gyárad ott, nincs ott semmid. A nagytőkének és a földesuraknak van. Nem határviszony átrendezés kell, hanem tulajdonviszony átrendezés + közösségi tulajdonba kell venni a termelési eszközöket.
8/10 anonim válasza:
Mások biztos jobban tudják, de szerintem Hitlernek mindkét szövetségesre szüksége volt, ezért csak a főleg magyarok lakta területek kerültek vissza. De már ez is elképesztően igazságos hozzáállás a demokraták, ballibek igazságához képest. Viszont Hitler más országoktól szinte mindent visszaadott volna nekünk, csak nem kértük, és szerintem egy idő után Erdély is visszakerült volna, hisz Hitler és a nácik ennél igazságosabbak voltak, és ők is tudták, milyen az, ha elveszik egy ország területeit.
10/10 anonim válasza:
Mi az hetes, hol voltál te 1989-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!