Miért Kaposvár felett gyakorlatoznak a vadászgépek?
Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy milyen gépek repkednek mostanában Kaposvár térségében, és hogy meddig tervezik ezeket a gyakorlatokat? És miért pont itt? Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!2010. ápr. 30. 14:06
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hasznos válasz!
2010. ápr. 30. 14:21
3/12 anonim válasza:
Amúgy hol gyakorlatozzanak magyar gépek? Horvátországban? Én nem értem az egész ország területén nem lehet magyar radart építeni, egyáltalán mit lehet itt az ország védelme érdekében csinálni?
4/12 anonim válasza:
Mert Kaposvár fölött sűrűbb a levegő, így könnyebben manővereznek.
5/12 anonim válasza:
az első linkben minden benne van. Amúgy érdemes elolvasni a cikk végén a kommenteket, én fetrengek rajtuk :D
6/12 anonim válasza:
hogy ha valami kár történik a kaposváriak nem számítanak...
7/12 anonim válasza:
Értelmes link. A hozzászólásokon és is csak röhögni tudok. Idióta írások.
8/12 anonim válasza:
akkor azért hallottam délután vadászgépeket repülni!
9/12 anonim válasza:
Debrecen felett is gyakorlatoznak,olyan hangrobbanások vannak hogy majd besza*tam vagy 2szer XD
10/12 anonim válasza:
Mindenhol az országban,itt Kecskeméten is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!