Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Irán meg tudná védeni magát...

Irán meg tudná védeni magát egy Izraeli katonai aggresszióval szemben?

Figyelt kérdés

Az Izraeliek komolyan tervezték Iráni célpontok megtámadását amire konkrét bizonyitékok vannak. Ha sor kerülne egy ilyen agresszióra akkor Irán meg tudná védeni magát? Izrael ilyet már végrehajtott 1981. június 7-én Irak bombázásával.

[link]

2016. nov. 6. 10:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
...még mielőtt mögégondolod, fontosnak tartom közölni, hogy sem szélsőjobbos, sem egyéb radikális gondolataim nincsenek. Csak szeretem a történelmet, és nyitva van a szemem, amivel nemcsak nézek, de látok is.
2016. nov. 8. 18:36
 22/32 anonim ***** válasza:

Te a MAI Iranrol beszelsz, de valojaban a perzsa MULTAT szereted. Meg is ertem. Eleg jol ismerem en is, bar perzsaul nem beszelek, Iranban nem is vezetek turistakat, de en magam jartam ott tobbszor.

A problema nem a perzsa multtal van, hanem a jelen MILITANS ISZLAM politikajaval.

(Mellesleg nem elismerni egy orszagot egeszen mas dolog, mint az elpusztitasat hangoztatni es raketak ezreit RA IRANYITVA allomasoztatni. Iran ezt teszi.)

2016. nov. 8. 21:22
 23/32 Salamon Bálint ***** válasza:

Izrael atomhatalom és a doktrinája szerint nem csak megtorlásként de megelőzésként is bevetheti azt.

Így tekintve Iránnak semmi oka megtámadni Izraelt, ellenben a palesztinokat támogatva mégis nyomást tud rájuk gyakorolni katonailag, gazdaságilag.

2016. nov. 16. 00:45
 24/32 anonim ***** válasza:

Hol lehet megnezni ezt a "doktrinat"?

Kotve hiszem, hogy barmely hivatalos izraeli forrasod lenne erre. Ugyanis Izrael meg azt sem kozli, hogy van-e neki atombombaja vagy nincs. (Szerintem is van). De azert nem szoktak annyira hulyek lenni, hogy az el nem ismeres ellenere nyilvanossagra hoznak egy ilyen "doktrinat". Ha meg nem nyilvanos, akkor mi a forras?

2016. nov. 16. 11:36
 25/32 anonim ***** válasza:
Mellesleg Iran eleg sokszor kijelentette, hogy Izraelt el fogja torolni a Fold szinerol. (Amirol nem hiszem, hogy sikerul neki.)
2016. nov. 16. 11:39
 26/32 Salamon Bálint ***** válasza:

Nem maga a doktrina, hanem a kivonatos jegyzete:

[link]

2016. nov. 16. 21:23
 27/32 avik ***** válasza:
Megnéztem a forrásokat. Egyiknek sincs semmi köze Izraelhez. A felsorolt "tudósok" pedig szélsöbaloldali és propalesztin álláspontjukról hiresek.
2016. nov. 17. 12:49
 28/32 anonim ***** válasza:

..Csak visszatértem, bár nem szerettem volna.

Azt mondod, hogy Irán több ezer rakétát "irányít" Izraelre. Ok, hol vannak? Hol állomásoztatnak ekkora arzenált? Feltételezem, hogy ezt tudod bizonyítani. Ha a Bavar-373 rendszerre gondolsz, az egy orosz eredetű rakéta védelmi rendszer, és a világon sok országnak van hasonló.

Kijelentették, hogy eltörlik Izraelt a föld színéről...kijelentette ezt már más ország is. Talán az okát kellene meglelni, hogy miért is haragszanak ennyire rájuk...Nem?

Te arról az Iránról beszélsz...és itt ismétlem magam, nem lépett fel támadólag a közelmúltban.( Nem gondolod, hogy a kijelentések inkább az irániaknak szóltak, hogy lássák...erős a rezsim? Valóban Perzsiát jobban szeretem, de ez az a mai Irán sem vészes....

2016. nov. 17. 14:02
 29/32 anonim ***** válasza:

"Azt mondod, hogy Irán több ezer rakétát "irányít" Izraelre. Ok, hol vannak? Hol állomásoztatnak ekkora arzenált? "

Eleg nagy Iran, hogy elferjen ott tobb millio raketa is, nem csak tobb szaz.

Egyebkent nem izraeli forrasbol vettem, hanem amerikai nyilt jelentesbol. Guglizzal, te is biztos megtalalod.

2016. nov. 17. 17:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Aha. Gondoltam. :)
2016. nov. 17. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!