Szerintetek, hogy történt ez az orosz mentőakció Szíriában?
az index azt írja az oroszok maguk robbantották fel a MI-35-öst ami bevett szokás ilyen esetekben, de a robbanás hangja előbb halladszódik, mint a látványa, de ha az iá volt, akkor mirnem az emberekre lőtt, a MI-17 es hh nem húz el onnan azonnal?
Szerintem az Illuminatii semmisítette meg.
Ha bejön a tervük, akkor ez komoly politikai csapás az oroszoknak!
De most komolyan.... ez egy cikk? Milyen újságírás az ilyen? A végére odabiggyeszteni egy ilyen saját traccsparti eredményét, ráadásul ilyen stílusban.
Még akkor is ha én is ez utóbbit tartom a legvalószínűbbnek.
egyértelmű hogy saját maguk robbantották fel, szoktak ilyet csinálni
régen is halottam hogy az amerikaiak a hátrahagyott hummer terepjárókat inkább felrobbantják, hogy a terroristák ne azzal menőzzenek hogy azon fényképezik magukat, az rossz fényt vetne az usára
Most mi a gond?
A harci helikopterek - akár milyen hihetetlen egyeseknek - nem önállóan repkednek és lődöznek össze-vissza ...legyen az orosz vagy bármi más állam.
Az, hogy a sérült, vagy találatot kapott gép személyzetét kimentik, az nem csoda. A hátrahagyott technikai eszközt pedig meg kell semmisíteni, ez pedig előírás.
Tehát amit látunk az a tankönyvekben leírt eljárás. Ennyi és nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!