Üdvözlök mindenkit! Szerződéses Katona szeretnék lenni! A bőrszín mennyire számít, ha az ember Magyar Állampolgár? A hozzáértő, emberek válaszát várom!
Figyelt kérdés
anyu Magyar apu Afrikai2010. ápr. 27. 18:58
1/9 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem ,persze ez magyarország úgyhogy kapni fogsz pár megjegyzést
inkább a képzettség és főleg a fizikai erőnlét számít , amúgy mennyire vagy "fekete"
bocsiu a megfogalmazásért csak nem tudom értelmesebben megkérdezni
2/9 anonim válasza:
a lényeg, hogy kizárólagos magyar állampolgár legyél.
sem nemi, sem faji megkülönböztetés nincs.
egy katona(NŐ)
3/9 anonim válasza:
Szerinte se aggódj! Ha alkalmas vagy a katonaéletre akkor a bőrszín egyeltalán nem számít. Látod USA elnöke se hófehér.:)
4/9 anonim válasza:
ne aggódj! lehetsz nyugodtan katona! csak vigyázz magadra és ne törődj az emberi hülyeségekkel!
5/9 X. Maté válasza:
Ha csak Magyar állampolgár vagy, akkor addig oké, de oda nem kis elvárásokat kell teljesítened!
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem para,legalább bevetésnél nem kell bekenned magad álcaboxszal.
Remélem nem volt sértő
7/9 anonim válasza:
Légy magyar állampolgár, ne legyél büntetett előéletű, ne folyjon ellened semmilyen büntetőjogi eljárás, menj át a fizikai ill. pszichikai vizsgán, felelj meg az orvosi vizsgán, és máris szerződéses katona lehetsz :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,így már magabíztosabban lépek előre!
Az egyik kérdezőnek válaszolnék ,a színem barna,/világosabb/
2010. ápr. 28. 17:30
9/9 anonim válasza:
Ha a fizikai és pszichológiai vizsgán átmész, akkor máris katona vagy.
Ez az a hivatás, ahol a bőrszín nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!