A katonaságban a nőknek (ill. férfiaknak) van lehetőségük arra, hogy nem mint harcoló katona, hanem mint pl. ápolónő dolgozzon?
Perpill létszámstop van, de amúgy igen van lehetőség.
Toborzó irodában add le a jelentkezésedet minél előbb.
Én is kórházban dolgozom egészségügyi tisztként )
A "katonaságban" azt jelenti (gondolom), hogy katonaként, nem közalkalmazottként a HM tárcánál valahol.
Ha katona akarsz lenni, akkor át kell esned kiképzésen, ahol beöltözöl, tanulsz ezt-azt, "tüzelsz-vizelsz" egy kicsit, aztán később azt csinálod, ami a BEOSZTÁS (munkakör) szerint elő van írva. Ha ez egészségügyi (mert ezt vállalod) akkor azt.
Én sem lőttem még senkire, pedig eléggé fénylik a "vállapom" (ami nincs is, mert a rendfokozati jelzés már máshol van, ha hordom egyáltalán.)
Itt nézz körül, hátha akad valami (mondjuk ez Pesten van):
Vidéki beosztásokról szerintem a következő helyeken érdeklődhetsz (telefonon):
Esetleg még ezt nézd meg:
Az utolsó három linken találsz telefonszámokat, egy hívást megér, az utolsónál ha lehet a személyügyet próbáld meg kapcsoltatni. Ők pontos (és hasznos) információt tudnak adni.
UI.: [link]
Itt az utolsó három (vidék) szanatórium jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!