Ha háború lenne Magyarország és Románia között csak a két ország között külső segitségek nélkül szerintetek melyik ország nyerne és melyik ország az erősebb haderöben?
Azt meg gondolom nem kell tovább magyarázni,hogy mire megindulna a román támadás,addigra a Mi24-ek is harckészek lennének.
Amint vége az ellenség légierejének,onnantól lehet 500 T-90es szupertankjuk is,halálra ítélt az összes,mert a 60 éves önjáró légvédelmi löveget is azelött szedi szét a légierő,mielött az bármit is észlelne az 5km-es radarjával.
Kedves utolsó válaszoló már kaptam felvilágosítást egy katona ismerősömtől és ahogy olvastam fel neki a válaszaidat azt mondta hogy ez nagyon erős túlzás mert a román légierő gépjei már egyáltalán nem olyan állapotúak mint voltak és az egész haderő fejlettebb és erősebb lett mint volt és a kérdésemre a válasza az volt hogy Magyarország semmi szín alatt nem bírna el Romániával se szárazföldön se légierőben!
A válaszodat köszönöm
"mert a román légierő gépjei már egyáltalán nem olyan állapotúak mint voltak"
Miért,vettek üzemanyagot a Mig21-esekbe?
Felejtsük el ezeket a hülyeséget,köztudott hogy a térségben a Magyar Légierő az ász azzal a 14 Gripen-el is.
Talán Ausztria a kivétel.
Szlovákia,Románia,Szerbia,Horvátország és Szlovénia teljesen esélytelen,Ukrajna papíron felvenné a versenyt,de a valóságban már nem biztos.
#32.: "Arról nem is szólva, hogy a román haditechnika még eléggé magán viseli Nicholai Caucescou uralmát, és a minőségük olyan, amilyen. Gondolom nem kell felvázolni a sztorit, amikor Caucescou ellopatta a németektől a Királytigris tervét, hogy majd ilyen tankokat fog gyártani, és fú de letipor mindenkit maga körül. Meg is építették a Királytigrist, aztán az első tesztlövésnél darabokra robbant..."
És a közös román-jugoszláv vadászrepülőgép programról hallottatok már? Annakidején volt egy ilyen közös fejlesztés, de olyan gyatrára sikeredett, hogy inkább törölték a programot a pilótáik életének kímélése érdekében. :-)
Magunkat meg nem kellene eleve leírni. Sajnos kicsi a magyar Honvédség, de mi akadálya, hogy végre elkezdődjön a fejlesztése. Tudom, egy kormány- és szemléletváltás szükségeltetik, de én bízom a szebb jövőben, és hogy ugyanúgy Bukarestig kergethetjük a román agresszorokat, mint 1917-ben.
Izrael is kicsi meg nehezen védhető, mégsem tudták leradírozni nagy arab szomszédai. Nekünk is valami ilyesminek kéne lennünk: világgá kürtölni nemzeti tragédiáinkat, köztük a legnagyobbat: Trianont, és azután támogatókat keresni, majd megvédeni érdekeinket az egész Kárpát-medencében, újból kiterjeszteni rá az érdekszféránkat és országunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!