Miért bombázták régen, Kecskeméten, a cigánytelepet?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy valamikor, MIG-15-ös vadászgépekkel lőtték a cigánytelepet, de miért?2016. aug. 4. 13:06
1/12 anonim válasza:
Ezt nem is tudtam! Ez mikor volt, hany hete kb?
2/12 anonim válasza:
Honnan hallottad? Van erre forrás?
3/12 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam régen, most meg itt érdeklődök hátha valaki többet tud. Kb az 1960-as években lehetett
2016. aug. 4. 13:09
4/12 anonim válasza:
Most is bombáznák, ha lenne kerozin meg bomba.
5/12 anonim válasza:
Ez nagyon legendaszagú. Gondolj bele, nem lett volna világbotrány abból, hogy egy ország a saját polgárait löveti repülőgépekkel?
6/12 anonim válasza:
A tezsvírek kérték, mindig imátkoztak, hogy jáj izstenem dobj mán le nekünk egy kis vazsat.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Vagy úgy. Hát igen, így már érthető, hogy egy '56-os forradalom leverése közbeni atrocitásként történt.
9/12 A kérdező kommentje:
Gondolom, jó ürügy volt a forradalom a tisztogatásra.
2016. aug. 4. 13:21
10/12 anonim válasza:
Mert ilyenek azok a mocsok komonisták!
A Kádár például roston sült gyerekeket vacsorázott. Az 50-es években még emberdaráló masinák is voltak ám! Meg kénköves savazókádak, amikbe derék hazafiakat merítettek. Ha hiszed, ha nem!
A Ceausescu pedig megtiltotta a 70 évnél idősebbek orvosi ellátását. Mellesleg árva gyerekek vérét szívta és ott egy egész árvaházat kizárólag ebből a célból tartottak fenn. Egy igazi komocsi Drakula volt. Úgy ám!
Ja, és a szocializmus egy tömegnyomor volt -- de még azt is hitelekből tartották fenn. De most már! -- ami itt 1989 óta leledzik - ez mán oszt az igazi! - az egyetlen üdvözítő, igazi demokrácia! Úgy ám! Maga a megvalósult álom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!