Miért szeretnék azt, hogy közmunkások katonák legyenek? Kevés a katona?
Figyelt kérdés
Hírekben láttam,hogy kiküldték a közmunkásoknak,hogy kötelező a megjelenés meg ,hogy ha nem leszel katona akkor nem kapsz közmunkáspénzt . Nem is tudom ,hogy volt már ez ,de a lényeg,hogy ez jött le nekem,hogy nagyon szeretnék,hogy közmunkásokból katona legyen miért van ez így ? Kevés a katona ?2016. júl. 31. 12:15
11/12 anonim válasza:
Igen, kevés a katona, sok a migráns.
12/12 anonim válasza:
Nem volt kamuhír, igaz volt, csak mikor kipattant a kormány viszakozott, amiről mindenki maga eldöntheti megtette volna e ha a sajtó nem figyel fel rá. Ez nem ugyanaz mint mikor egy hír nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!