Miért szeretnék azt, hogy közmunkások katonák legyenek? Kevés a katona?
Figyelt kérdés
Hírekben láttam,hogy kiküldték a közmunkásoknak,hogy kötelező a megjelenés meg ,hogy ha nem leszel katona akkor nem kapsz közmunkáspénzt . Nem is tudom ,hogy volt már ez ,de a lényeg,hogy ez jött le nekem,hogy nagyon szeretnék,hogy közmunkásokból katona legyen miért van ez így ? Kevés a katona ?2016. júl. 31. 12:15
1/12 anonim válasza:
Mivel ki az az állat aki szarér hugyér megy katonánank hogy megalázzák szar körülmények között a nulla fizetésért
2/12 anonim válasza:
Kevés a katona, aztán mivel helyzet van a határon, kellenek az emberek. Ennyire egyszerű.
3/12 anonim válasza:
csak a szokásos 444es hírhamisításvolt
4/12 anonim válasza:
Akkor mondjuk ki kéne csapni a tisztek nagy részét, a kiskatonákat meg rendesen meg kellene fizetni.
De hát ez Magyarország...
Közmunkás katonák? Röhej. A világon még egy ilyen nincs.
5/12 anonim válasza:
Magyarország egy félfeudális hely, szóval tartjuk magunkat a régi szokásokhoz és úgy verbuválunk, mint a régiek. Végigmegyünk a vidéken, összeszedjük a besorozható férfiakat, akik pedig nem akarnak jönni, azokat megbüntetjük. Ennyi. Na nehogy már a büdös paraszt maga döntse el, hogy akar-e katona lenni vagy sem, hát mit képzel magáról a rühös disznaja, ha azt mondjuk, hogy JÖSSZ PISTA!!!, akkor Pista jön, máskülönben nem kap kaját oszt éhen dögölhet az árokparton.
6/12 anonim válasza:
Ez a közmunka is csak ara jó hogy legyen mivel dicsekedni a fidesznek hogy csökkentette a munkanélküliséget, meg hogy tudja csicskáztatni ezeket a szerencsétleneket az önös érdekeinek megfelelően pici pénzért.
7/12 anonim válasza:
Ez nekem ilyen "verbuváljunk hadsereget a jobbágyokból!" feeling. :D
8/12 anonim válasza:
A Fidesz minden létező munkát közmunkába szeretne kiadni. Ez eléggé nyilvánvaló. Rengeteg embert rúgtak ki, hogy aztán közmunkába ugyanarra a munka elvégzésére visszavegyék. Csakafidesz!
9/12 anonim válasza:
0%, ja elfelejtettem hogy ez a valóságól független ellenzék gyűlöletklubbja
10/12 anonim válasza:
könyörgöm emberek ez csak egy kamu hír volt itt a hivatalos cáfolat csak hát zsindex meg a társai ezt nem posztolgatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!