Mit kell tenni, ha valahol az utcán váratlanul lövöldözni kezdenek?
csak ma úgy eszembe jutott, hogy mit kellene tenni, és elgondolkodtam. De hát mindegy, egyszer úgy is meg kell halni.
Meghalni – elszunnyadni – semmi több;
S egy álom által elvégezni mind
A szív keservét, a test eredendő,
Természetes rázkódtatásait
Oly cél, minőt óhajthat a kegyes.
Meghalni – elszunnyadni – és alunni!
Talán álmodni: ez a bökkenő;
Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,
Ha majd leráztuk mind e földi bajt,
Ez visszadöbbent. E meggondolás az,
Mi a nyomort oly hosszan élteti
Mert ki viselné a kor gúny-csapásit,
Zsarnok bosszúját, gőgös ember dölyfét,
Útált szerelme kínját, pör-halasztást,
A hivatalnak packázásait,
S mind a rugást, mellyel méltatlanok
Bántalmazzák a tűrő érdemet
Helyszíntől függ, de a böszmének abban valószínűleg igaza van, hogy sokunk lefagyna.
Amúgy azt szokták mondani, hogy vagy menekülsz ahogy tudsz, vagy páran beáldozzátok magatokat és ráugrotok a lövöldözőre. Lehet hogy tízen hősi halált haltok ezzel, de megmentetek talán száz életet.
"Lehetőleg ne egy üvegajtó mögé" :D:D
Amilyen ügyes vagyok.. oda bújnék.
Vettem én a héten olyan kenyeret a CBA-ban, hogy ha azzal visszadobok, ott kő kövön nem marad...
Egyébként nem túlzok, az átlagpolgárok túlnyomó része vészhelyzetben egyszerűen lefagy, sokkos állapotba kerül.
A legpraktikusabb elfeküdni. (lehetőleg valami mögé). A lefagyás esélyét csökkenti, ha legalább elvben felkészülsz (ez a beszélgetés már készülés). Ha fekszel nehéz eldönteni, hogy élsz-e (nehezebb, mintha futnál). Egy álló, alak jobb célpont.
Ha valóban agódsz érdemes lehet párszor airsoft vagy paintball bulira elmenni. Kék zöld leszel, de némi gyakorlási lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!