A náci Németországnak, ezeken kívül milyen titkos fegyvereik voltak?
Pedig van igazsag abban amit a 8# ir, persze a foldonkivulis dolgok csak fikciok. De az Uj Svabfold nevu nemet gyarmat tenyleg letezett az Antarktiszon, tenyleg letrehoztak itt egy tengereszeti bazist meg a haboru elott megpedig az Indiai Oceanon halado brit konvolyok zaklatasa miatt. A masodik vlaghaboruban az ugynevezett nemet Monszun Csoport hajoi is itt cirkaltak, valoszinuleg az antarktiszi bazis volt a fohadiszallasuk. Sot a bukas utan rengeteg tengeralattjaro indult meg del fele Norvegiabol a deli sark iranyaba.
Az is teny hogy az 50' evek elejen egy nagyobb amerikai flotta erkezett ide utanajarni a bazis letezesenek, es ennek a flottanak a parancsnoka (Bird admiralisnak hivtak) hivatalosan azt nyilatkozta hogy nem talaltak semmit. Ennek ellenere szerintem igen es el is foglaltak azt a nemet bazist. Csak gondolom az esetleges hideghaborus taktikai okokbol nem hoztak nyilvanossagra valamint az Antarktiszi Egyezmeny miatt sem. Nem lennek meglepve ha a deli sarkon a mai napi letezne egy amerikai titkos tengereszeti tamaszpont a regi Uj Svabfold helyen.
#8-nak.
Ennyire unalmas a nyári szünet?
V3 Sosem készült el egy ágyú lett volna ami át tud lőni Londonba.
V4 szintén Sosem készült el rakéta amivel Amerikába lőhettek volna át
Lopakodó bombázók amivel Amerikát akarták bombázni,ajánlom Kurt Rieder a 3.birodalom titkos fegyverei című könyvét
"Semmiféle náci bázis nem volt az Antarktiszon. A feltételezés is irreális. "
Akkor mégis kik támadták meg Byrd admirális flottáját? Kik lőttek szét egy anyahajót és sokkisebb csatahajót, au ufók ? :XD
A wikileaks nem hiteles !
Leginkább senki sem lőtt szét semmiféle anyahajót, vagy "kisebb csatahajót", bármi is legyen az.
De én vagyok a hülye, hogy leálltam itt egy unatkozó tinivel vitatkozni.
Ja, persze... Megjárták a holdat oda-vissza csészealjon (Holdbázis meg pláne...), de nem jutott eszükbe, hogy ezzel a technológiával Washingtont is bombázhatnák.
Minek tököltek a sugárhajtású vadászgépekkel?
12 év alatt (1933–1945) kiépítettek egy komplett bázis az Antarktiszon, amely bevehetetlennek bizonyult, sőt, az amerikaiak meg sem próbálták újra megtámadni, még később, az interkontinentális ballisztikus rakétáikkal sem.
Vegyük figyelembe, hogy egy ilyen bázis felépítése, már csak logisztikailag is lehetetlen vállalkozás. Mennyi építőanyag és felszerelés kellene hozzá, ami nem hiányzik otthon senkinek? Mennyi hajó, hogy mindezt odaszállítsa? Az emberanyagról nem is beszélve, akik felépítik.
Fantazmagória...
A németeknek nagyszerű, előremutató fejlesztéseik voltak. (Sugárhajtás, rakétatechnika, robotrepülőgép, hitlerszalonna) Nem kell ezt még színezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!