Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerződéses katonaként lenne...

Szerződéses katonaként lenne lehetőségem edzeni?

Figyelt kérdés
Ha eddig civil életemben konditermi edzéseket folytattam(már több, mint 5 éve) és jelentkezek katonának, akkor a bevonulást követően lesz-e lehetőségem, hogy az általam űzött sporttevékenységnek hódoljak? Úgy értem szokott-e rendelkezésre állni valamilyen sportlétesítmény, ami fel van szerelve súlyzókkal, húzódzkodóval, tolódzkodóval, bordásfallal stb ? Illetve van-e olyan, hogy szabadidő egyáltalán, amikor ezt el lehetne végezni?

2016. máj. 21. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Jah, lent a határon simán.
2016. máj. 21. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szabadidőközpont, sem wellness részleg. Kiképzéseken a kondíciódról gondoskodnak, a laktanyán belül van rá lehetőség a legtöbb helyen de nem azért van amire te használnád. Elsősorban nincs "szabadidőd" bent! Szabadidő a szolgálat és egyéb kötelezettségek után van, kint! Akkor meg kereshetsz konditermet és bármit.
2016. máj. 21. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a normálist választ. Ez a kiképzés időtartama alatt is így van? Mert nekem úgy mesélték, hogy az alatt a 14 hét alatt bent kell élni a laktanyában(mint amikor még sorkatonaság volt), nem úgy, hogy reggel 7-re jövök és délután 4-kor megyek haza. Azt nem tudom, hogy ez tényleg így van-e.
2016. máj. 21. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Valóban kötelező bentlakás van az alapkik ideje alatt, hétvégére van eltáv. Szentendrén van egész kultúrált konditerem tudsz edzeni, ha meg már állományban vagy munkaidőn túl ott edzel ahol akarsz (ha van lehetőség, akkor bent, ha nincs akkor kint).
2016. máj. 22. 01:13
 5/5 anonim válasza:
igen, és kaviárt is ehetsz továbbra is..
2016. jún. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!