Támogatnád, hogy középiskolásoknak tanítsanak fegyverismeretet?
Nem.
Nem kell ide is fegyvertartás meg iskolai lövöldözés,mint Amerikában.
nem, tobb pontbol is:
-legalabb 95% a suli utan soha tobbe nem fog eles fegyvert.
-a fegyverismeret nem csak egy AK-bol all, es egy halom fegyvert tartani ISKOLABAN kesz orultseg.
-az ismerethez hozzatartozna a loveszet is, es nem hianyzik az esti hirekbol a sok labonlott kamasz.
-elobb utobb biztos laba kellne a fegyvernek, ha nincs kelloen orizve, es hidd el nem lesz.
- a mostani kamaszoknak kest sem adnek a kezukbe, nemhogy katonai szintu fegyvert.
nem a magyarokra ertettem, hanem atlagban a fiatalokra.
a fegyvertartas kulturaja es az orosz/kommunista mentalitas 2 kulon dolog. (hacsak nem linkelsz olyan videot is svajci/osztrak/szlovak ISKOLABAN ahol ugyanazt csinaljak mint a fenti videoban)
11 eve vagyok katona, es hidd el, lattam mar eleg embert aki nem alkalmas fegyverkezelesre, tehat a tanitasa is felesleges.
# 15/16 Időpont ma 17:13
Tölts el egy hetet Svájcban, és meglátod. Oroszoknál meg legalább annyi idióta lövöldözés van, mint az USA-ban, csak az nem jut el hozzánk...
És egyébként még hányszor kell válaszolni erre a kérdésre?
Álatalánosan sehol nem oktatnak fegyverismeretet.Se Oroszországban,de Svájcban,se Ausztiában,se sehol.Ez egy katonai iskola,nem középiskola.Ne viccelj már.
Itthon a sok tantárgy mellé,ha ezt is bevezetnék,a gyerekek számára még nagyobb teher lenne.+ meg a fegyverismeret nem abból áll,hogy van egy fegyver,ami ebből és ebből áll,így működik és így kell összerakni,ez a rokona,ezt lehet rászerelni + az alapfogalmak,mint a kaliber stb.
Ez hiáynzik a gyerekeknek,mi?Meg még a sorkatonasággal jönnek.A katonaság meg a fegyverek többet ártanak mint használnak fiatalokra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!