Szerződéses katonaként lehetek altiszt?
Figyelt kérdés
Megvolt a pályaalkalmassági,várhatóan szeptember környékén bevonulok.Tudom,hogy erről még korai beszélni,de szeretnék mindennel tisztában lenni amivel csak lehet.2016. máj. 19. 21:19
11/16 A kérdező kommentje:
Hát igen :D Jön egy lány és minden megváltozik. :D Ezzel a témával kapcsolatban még annyi lenne a kérdésem/kérésem,hogy aki tudja az le tudná írni a várakozási időközöket őrmesteri rangig?Mert a neten nagyon nem találom,csak a rendőrségét,de az gondolom nem ugyan az,vagy de?
2016. máj. 25. 19:14
12/16 Orfeus válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Én ezt a kérdést tettem fel, itt van pár infó. Spanom úgy mesélte hogy asszem tizedes rangtól lehet őrmesteri képzésre jelentkezni, ezt ugye a felettesed dönti el mehetsz e. Én attól tartok hogy tényleg ott kell dekkolnom fillérekért minden nap, feketén nem tudok melozni, nincs is olyan kétkezi szakmám egyébként, ezért a missziókban látok lehetőséget csak.
13/16 A kérdező kommentje:
Elolvastam,köszi az infót/infókat! :)
2016. máj. 27. 13:11
14/16 anonim válasza:
ha már megvan az érettségid mehettél volna az altisztire és egyből őrmesterként kezdesz, két éves a képzés. De te tudod. Am meg a határon kapsz az alapfizu mellé kb heti 50-et ha legénységi vagy, ha altiszt akkor többet. Szal nemrossz ez.
15/16 Orfeus válasza:
Igen, csak ott kell jogsi, nyelvvizsga, és asszem 21 vagy 23 éves életkor a plafon.
16/16 anonim válasza:
Tiszthelyettes lehetsz, de ehhez el kell végezned egy tiszthelyettesi képzést ami ha jól emlékszem 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!